Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat is een tekenreeks in Excel ?
Microsoft Excel , net als andere spreadsheetprogramma's , kan opslaan en manipuleren van een verscheidenheid van verschillende types van data ( informatie ) , en de tekst strings zijn een dergelijke data type. Een tekenreeks is een vrije - vorm -gegevens die u invoert in Excel , zoals namen en adressen in een mailing list . In feite , " tekenreeks " is een beetje een verkeerde benaming - het moet waarschijnlijk gewoon een " string" worden genoemd , als een string zal ( bijna) altijd tekst in Excel . Een voorbeeld

Stel je hebt een clublidmaatschap lijst in Excel . De aard van de informatie die je zou kunnen slaan zou omvatten voornamen , achternamen, adressen , ledental , geboortedata , soort lidmaatschap en de datum van het lidmaatschap vervallen . Elke cel je iets aangegaan gegevens bevat , en dit voorbeeld bevat een aantal verschillende soorten gegevens .
Tekst Strings en ​​getallen

Entries
in naam kolommen zal zijn tekenreeksen - je typt gewoon in de naam en Excel neemt het tegen de nominale waarde ( het niet te proberen en te interpreteren het als iets anders ) . De meeste van de adresvelden zal ook zijn tekenreeksen - hoewel een huisnummer zal worden behandeld als een numerieke waarde ( tenzij u typt in een apostrof voor het nummer ) dus dit is een uitzondering . Hetzelfde geldt voor het lidnummer indien het bestaat alleen uit cijfers ( bv. 12345 ) . Als het heeft brieven in het ook ( bijv. A1234 ) dan Excel zal behandelen als een tekenreeks , omdat de " A " betekent dat het niet herkennen als een nummer .
dateert

Niet alle gegevens die u invoert zullen zijn tekenreeksen ( of nummers ) . Als u typt in een geboortedatum Excel zal herkennen als een datum en vergeet het als een " date -time code " . U zult merken dat je kunt krijgen in Excel om de datum te presenteren in verschillende formaten , bijvoorbeeld als u typt in " 1980/08/21 " kunt u de cel op te maken om dit te laten zien als " 1980-08-21 " , of " Augustus 21 , 1980 " . Excel kan dit doen omdat het erkent de datum als een bepaald type gegevens , niet als gewoon een tekenreeks .
Functions

een functie Misschien gebruikt u een markeren lid waarvan verlengingsdatum wordt binnenkort omhoog, door het aftrekken van de datum van verlenging van de datum van vandaag . De functie zelf is niet een tekenreeks , het is een korte reeks instructies voor Excel te volgen . Je zou een tekenreeks GEBRUIKEN binnen de functie al, en als je dat deed je zou het in aanhalingstekens ( bijv. " Vernieuwing verschuldigd " ) .
Samenvatting

een " tekenreeks " klinkt als een hoog begrip in de informatica , maar in wezen is het heel eenvoudig - een stel tekens die u invoert in een cel die in Excel niet als iets specifiek wordt herkend . Dingen zoals numerieke waarden , data of functies worden erkend als specifieke soorten gegevens, zodat deze niet tekenreeksen .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe de knoppenbalk in Excel Ge…
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Hoe maak je een lijn grafiek i…
·Hoe maak je een dubbele Staafg…
·Kan je Maak dropdown menu's in…
·Hoe te Lege pagina's verwijder…
·Hoe maak je een Uitcheckbaar E…
·Hoe gebruik ik Excel voor Perc…
·Hoe gebruik Excel om de invers…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe het opzetten van QuickBooks Pro 2001…
·Problemen met Windows DVD Maker 
·Hoe te Mpeg converteren naar SWF 
·Call of Duty 4 Mission Hints 
·SQL Server Data Migration Gereedschap 
·Hoe een PDF opslaan in Microsoft Word 
·Hoe maak je een 3 - D animatie Photoshop…
·Hoe naar Simply Accounting Upgrade 
·Hoe je documenten toevoegen aan Google D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com