Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe je etiketten met Microsoft Works & Excel Creëren
Technologie maakt veel taken gemakkelijker dan ooit . Een dergelijke taak is het maken van labels . Je moet een database- programma en een tekstverwerkingsprogramma om labels te maken . Een database- programma bevat alle informatie die u wilt afdrukken op de etiketten . Het tekstverwerkingsprogramma wordt gebruikt om de labels samen. U kunt etiketten met Microsoft Works en Microsoft Excel te maken . Instructies
Maak de Database

Open Microsoft Excel 1 op uw computer . Excel is normaal in de map Microsoft Office . Kopen van 2

Voer de veldnamen die u wilt gebruiken voor uw labels in de eerste rij . Rijen in Excel zijn voorzien van een aantal , terwijl kolommen gelabeld met een letter . Elk vak wordt aangeduid als cel . Bijvoorbeeld, als u het maken van adresetiketten , kunt u een "voornaam" hebben in de eerste cel ( 1A ) , " achternaam " in de tweede cel ( 1B ) , " adres in de derde cel ( 1C ) , " city " in de vierde cel ( 1D ) , " staat" in de vijfde cel ( 1E ) en " Postcode " in de zesde cel ( 1F ) .
3

Plaats de gegevens die u gebruikt voor uw labels in de volgende rijen . Elke rij vertegenwoordigt een label . bijvoorbeeld in cel 2A , kan je " John , " gevolgd door " Doe" in cel 2B en het adres in de volgende cellen . rij 3 zou een andere persoon informatie .
4

Sla het bestand op . de stappen om het bestand op te slaan afhankelijk van welke versie van Excel die u gebruikt . In eerdere programma's , ga je naar " file " en klik op "Opslaan als . " Naar later versies , ga je naar het pictogram kantoor en klik op "Opslaan als . "

Sluiten Excel .
5 Maak de etiketten
6

Open Microsoft Works en klik op " tools" op uw werkbalk , dan " etiketten , " gevolgd door " Adresetiketten . "
7

Kies het juiste merk en product nummer dat u gebruikt voor uw labels als het venster " label Settings " komt . Deze informatie wordt normaliter op het label verpakking afgedrukt .

Klik 8 op " Nieuw document " aan de onderkant van de doos als je eenmaal de juiste labels hebben geselecteerd . Dit brengt de mogelijkheid om te kiezen "samenvoegen uit het Adresboek " of " informatie samenvoegen van een ander type bestand . " Klik op "samenvoegen van informatie van een ander type bestand . "
9

Zorg dat " alle bestanden " wordt geselecteerd aan de onderkant van het dialoogvenster , naast" Bestandstypen. "Als je dit niet geselecteerde hebt , kan het Excel-bestand niet opdagen. Kies het bestand dat de Excel- database die u wilt gebruiken voor het maken bevat uw labels . eerst wordt gevraagd of u wilt de gegevens gebruiken in je eerste rij als veldnamen . Kies " ja . " Dan , zal het u vragen welke werkblad dat u wilt gebruiken , typt u " Sheet1 . " Dit is omdat elke Excel-bestand bevat meer dan een vel , maar al je gegevens moet op de eerste.
Formaat uw label
10

Format uw label door te kiezen voor de gewenste informatie en klikken op "invoegen . " Bijvoorbeeld , zou u klikken op " voornaam" en vervolgens " steek , " gevolgd door een spatie , " achternaam " en dan " in te voegen. " Next , zou je raken terugkeren /enter om naar het volgende lijn . Hier zou je klikt " adres ", dan " plaatst , " dan terug te gaan naar de volgende regel . op je laatste regel , zou je klikt "stad" en vervolgens " steek , " gevolgd door een komma en een spatie , dan " staat" en " invoegen , " gevolgd door een spatie , vervolgens " Postcode " en vervolgens steek .
11

Kies 'Resultaten '. Blader door uw labels te zorgen dat ze lijken de weg je wilt .
12

Sla uw bestand door te gaan naar " file" of het icoon aan de bovenkant van uw raam en "Opslaan als . "
< br >

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je Graph een CSV-best…
·Hoe je twee Excel-werkbladen a…
·Hoe maak je een rij in Microso…
·Wat is Microsoft Access 2007 g…
·Hoe te Sheets koppelen in Exce…
·Basis Excel Functies 
·Hoe te DataPig Knoppen toevoeg…
·Hoe maak je een Cell Content n…
·Hoe maak je een One - Line Gra…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Procedures en functies in DB2 
·Hoe maak je een FooPet account verwijder…
·Problemen met MusicMatch Jukebox Plus 
·Hoe maak je een CD Box Cover Make 
·Wat is de extensie . DOC ? 
·Hoe je Skype gebruiken op de LG enV3 
·Hoe Bewerken CMYK Kleuren in QuarkXPress…
·Hoe te Databases coderen in MS Access 20…
·Hoe maak je een 3D- kubus in Make After …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com