Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Microsoft Excel gebruiken in Project Management
Omdat Microsoft Office wordt zo veel gebruikt in bedrijven over de hele wereld , zijn de meeste boekhoudkundige bestanden en berekeningen die nodig zijn voor het project management vaak gemaakt en uitgevoerd met Microsoft Excel . Als je al bekend bent met andere Microsoft- programma's , zoals Word , vindt u de lay-out van Excel is vergelijkbaar . Naast het feit dat je om financiële gegevens te organiseren in spreadsheets , tabellen en grafieken , Excel heeft ook een ingebouwde berekeningen functie , waardoor het beheren van al uw projecten een veel eenvoudiger proces . Instructies

Open Microsoft Excel 1 . Klik op een cel om deze te markeren en typ in data met uw toetsenbord . Navigeren van cel naar cel met behulp van de " Tab " en toets " Enter " , de pijltjestoetsen of door te klikken met je muis . De kolommen in uw spreadsheet zijn gelabeld met letters aan de bovenkant , en de rijen zijn gelabeld met nummers . Elke cel komt overeen met een letter en een nummer , zoals " G7 . " Kopen van 2

Klik en sleep de randen van een letter of cijfer te verlengen of verkorten de breedte of hoogte van de rijen en kolommen . Om een bepaalde breedte of hoogte te krijgen , ga naar " Format " en selecteer " Rijen " of " Kolommen ", voer dan de breedte of hoogte die u wilt .
3

Functies uitvoeren door te klikken op een lege cel te klikken op de " fx " knop onder de werkbalk te klikken op " Financieel" en het selecteren van een functie in de opties . Voor een specifieke functie , klikt u op de lege cel en typ een gelijkteken ( = ) teken , gevolgd door de gewenste functie .
4

Voer berekeningen door te klikken op een lege cel , vervolgens te klikken op de ' Function ' knop . Kies uit gemiddelde , som , minimum of maximum , klik dan op alle van de cellen die u wilt opnemen in de berekening . De berekening wordt zichtbaar in de cel die u hebt geklikt zijn.

Verslag 5 over de voortgang van uw project aan het eind van elke maand of kwartaal . Klik op " Externe gegevens importeren " ( in het menu "Data " ) en klik op " Importeren Date . " Controleer naast de gegevens die u wilt opnemen in uw rapport en klik op ' Ok ' om het voortgangsrapport genereren .
6

Maak visuele grafieken uit uw financiële gegevens te laten zien aan klanten of andere werknemers op het project . Klik op alle cellen met gegevens die u wilt opnemen in uw grafiek , klik vervolgens op de " Wizard Grafieken " knop in de werkbalk . Klik op " Finish " en uw gegevens worden automatisch georganiseerd in een grafiek .
7

Klik op de Microsoft Office- knop in de linker bovenhoek , klik op "Opslaan als . " Noem uw werkblad , kies een locatie of map op uw computer en selecteer "Opslaan ".

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe mobiele Waarden bijwerken …
·Hoe om te upgraden naar Micros…
·Hoe je CV berekenen in Excel 
·Hoe te Teach Met behulp van Ex…
·Hoe maak je een Linear Inlogge…
·Excel-werkblad Opties 
·Hoe maak je unieke Range Excel…
·Hoe kan ik een Word Phrase Rek…
·Hoe je afbeeldingen uitlijnen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een kruistabelquery in Acces…
·Hoe om tekst en afbeeldingen Kopiëren n…
·Hoe maak je een dia te Placeholders teru…
·Hoe te gebruiken Microsoft Excel om een …
·Hoe maak je een dubbelzijdig document in…
·Hoe een matrix maken in Matlab 
·Hoe te Vast roept Skype 
·AEC CAD Standards 
·Client Server Software Testing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com