Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe gegevens Break in kwartielen in Excel
U kunt het berekenen van de kwartielen voor een set van data met de hand, maar met behulp van kwartiel formule Microsoft Excel 's vereenvoudigt dit proces . Kwartielen zijn statistische maatregelen die een set van data verdelen in vier gelijke delen . 75 procent van de getallen in de reeks groter dan of gelijk aan het eerste kwartiel , terwijl 25 procent groter dan of gelijk aan het derde kwartiel . De helft van de getallen groter dan of gelijk aan de tweede kwartiel of mediaan . ( Zie Referenties 1 ) De kwartiel formule in Excel heeft de volgende indeling : KWARTIEL ( range , kwart ) . In de formule , " range " vertegenwoordigt het bereik van cellen die de gegevens bevatten , en " quart " vertegenwoordigt het kwartiel nummer . ( Zie referenties 2 ) Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Toon Meer Aanwijzingen

Type 1 een set van gegevens in een bereik van cellen in Excel in volgorde van klein tot grootste waarvoor u wilt de kwartielen te bepalen . Klik bijvoorbeeld in cel A1 . Type " 2 ", " 3 ", " 4 ", " 5 ", " 5 ", " 6 ", " 8 " en " 9 " in cellen A1 tot A8 , respectievelijk . Druk op "Enter " na het typen in elke cel .

Klik in cel 2 C1 .

Type 3 " eerste kwartiel , " " Tweede Kwartiel " en " derde kwartiel " in de cellen C1 tot en met C3 , respectievelijk . Druk op "Enter " na het typen in elke cel .

Klik 4 in cel D1 .

Type " = " 5 en het kwartiel formule , waaronder het bereik cellen van die bevatten de gegevens en " 1" voor het kwartiel nummer , het eerste kwartiel van de verzameling van gegevens vast . Druk op "Enter " na het typen . Typ bijvoorbeeld " = KWARTIEL ( A1 : A8 , 1 ) " en druk op ' Enter '. Dit is gelijk aan 3.75 , de eerste kwartiel van de reeks gegevens in de cellen A1 tot A8 . ( Zie Referenties 2 )
6

Klik in cel D2 .

Type " = " en het kwartiel formule 7 , waaronder het bereik cellen van dat de gegevens bevatten en " 2 " voor het kwartiel nummer , het eerste kwartiel van de verzameling van gegevens vast . Druk op "Enter " na het typen . Typ bijvoorbeeld " = KWARTIEL ( A1 : A8 , 2 ) " en druk op ' Enter '. Dit is gelijk aan 5 , dat is het tweede kwartiel van de verzameling van gegevens in de cellen A1 tot A8 .

Klik 8 in cel D3 .

Type 9 " = " en het kwartiel formule , waaronder het bereik van cellen die de gegevens en " 3" voor het kwartiel nummer , de derde kwartiel van de verzameling van gegevens vast bevatten . Druk op "Enter " na het typen . Typ bijvoorbeeld " = KWARTIEL ( A1 : A8 , 3 ) " en druk op ' Enter '. Dit is gelijk aan 6,5 , dat is de derde kwartiel van de verzameling van gegevens in de cellen A1 tot A8 .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Hoe maak je een Productie Moge…
·Hoe de grondbeginselen van Mic…
·Microsoft Excel gebruiken in M…
·Hoe kan ik een Excel-werkblad …
·Hoe kan ik een brief in Micros…
·Hoe te openen Excel-bestanden …
·Hoe te Yen Laat op een Excel -…
·Hoe maak je een macro die Kopi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe u een afbeelding in een houtskool te…
·Hoe Business Card Notes scannen in ACT !…
·Microsoft Excel Basis Gebruiksaanwijzing…
·Hoe de PSP emulator voor de PC aan de sl…
·Hoe te Games uitschakelen op Groepsbelei…
·Hoe je het combineren IF -functie Met Vl…
·Ik kan niet Get PunkBuster Battlefield V…
·Hoe je twee pagina's op een papier in Mi…
·Hoe te Mixxx 1.8.0 Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com