Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een hiërarchie Boom in Excel maken
Het maken van een organisatorische hiërarchie is een optimale manier te laten plaatsvinden werknemers visueel vertegenwoordigen binnen een bedrijf of hoe processen stromen binnen een bedrijf , maar de daadwerkelijke oprichting van de kaart hoeft niet overweldigend . Maak gebruik van Microsoft Excel organigram functie , SmartArt , die sjablonen voor hiërarchie diagrammen bevat . Gebruik Excel 's SmartArt als bouwsteen voor uw volgende hiërarchie boom en pas het aan uw eisen past dan . Instructies

Lancering Microsoft Excel 1 . Klik op het tabblad "Invoegen " aan de bovenkant van de werkruimte . Klik op de " SmartArt " knop op het lint onder het tabblad . Wanneer het " een SmartArt-afbeelding kiezen " venster verschijnt , klikt u op de " Hiërarchie " link aan de linkerkant van het venster . Kopen van 2

Klik op een van de hiërarchie knoppen in het midden van het venster . Een voorbeeld weergegeven in het rechter gedeelte van het venster , maar u zult in staat zijn om het uiterlijk te veranderen in een latere stap . Klik op de knop "OK " en de hiërarchie opent op het werkblad .
3

Klik op de " Tekst Pane " knop aan de linkerkant van het lint om het tekstvenster te openen . Als je niet ziet de " Tekst Pane " knop , klik op de hiërarchie in te schakelen en open het tabblad paarse " Hulpmiddelen voor SmartArt " aan de bovenkant van de werkruimte .

Klik 4 in elke " [ Tekst ] " link op de ruit tekst en typ de beschrijver voor die hiërarchie optie . Bijvoorbeeld , in de top [ tekst ] Typ het hoogste lid van de hiërarchie , zoals de "President " of "Human Beings . "

Klik 5 binnen in de [ tekst ] link en typ de volgende hiërarchie item in de trickle down , zoals " vice-president " of " Household huisdieren . "
6

Wijzig de hiërarchie het uiterlijk van de standaard Excel- blauw door te klikken op de " Kleuren wijzigen " knop op de lint. Beweeg over de individuele opties om de hiërarchie verandering zien en klik op een om de wijziging te plegen .
7

Klik op de " Add Shape " knop aan de linkerkant van het lint toe te voegen aan de hiërarchie , zoals voor organisaties die twee co - presidenten hebben of behoefte aan meer lager rapporten over de onderkant van de kaart . Gebruik het " bevorderen , " " Niveau verlagen , " "Omhoog" en " Omlaag" knoppen op het lint om de basisvormen in de Excel- hiërarchie template herschikken .
8

Grootte aanpassen van de sjabloon door te klikken op een hoek en slepen uit in de cellen van de spreadsheet . Excel houdt dezelfde grootte , dus als u rijen toevoegen , zal het de hiërarchie krimpen totdat het moeilijk te lezen wordt . Het slepen van de grootte uit te vergroten de hiërarchie geeft je meer ruimte , maar dit is optioneel .
9

Klik op het tabblad "Bestand" . Klik op "Opslaan als . " Typ een naam voor het Excel- hiërarchie -bestand en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je rendement tot vervaldag…
·Hoe kan ik meerdere Rasterafst…
·Hoe maak je een Cell in Excel …
·Hoe maak je een Line Graph Dat…
·Hoe kan ik installeren van Mic…
·Verschillen tussen Excel & Wor…
·Hoe te gebruiken Excel bij te …
·Hoe te Macro's voor grafieken …
·Hoe maak je een bellengrafiek …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie MCT ? 
·Assassin 's Creed II PC Sound Problemen 
·Hoe maak je van een Data Row Zet Van een…
·Hoe maak je een Video WMV -bestand brand…
·Ubuntu Scanning Software 
·Heeft wissen van de cache Fix een comput…
·Hoe een PDF Clear Vorm Button Start 
·Hoe maak je een werkmap beveiligen in Ex…
·Hoe HD- MOV -bestanden bewerken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com