Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Hoe maak je van een film op een CD-R
Een film gebrand op een CD - R-schijf is ook bekend als een video -cd . Deze CD's werken net als DVD's , behalve de kwaliteit en de inhoud wordt geminimaliseerd . De discs afspelen op de meeste DVD-spelers en elke computer cd- of dvd-station . Het maken van een video -cd vereist speciale software voor het branden , een makkelijk te gebruiken programma is Nero . De drag and drop functies en geavanceerde editing technieken maken het geschikt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers . Wat je nodig hebt
Nero
Lege cd - r-schijven verhuur CD -brander
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open " Nero Start Smart " aan het begin project . Klik op het drop - down menu aan de bovenkant van het programma en selecteer de " CD" -optie .

Klik op de " Foto /Video " icoon in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm 2 . Selecteer de optie die zegt: "Maak een video-cd . " Het is de derde optie aan de linkerkant van het programma .
3

Wacht op " Nero Vision " om te laden . Een nieuw project begint automatisch en beginnen bij het ​​'Project Window " Het venster ziet er als een onbeschreven blad ; . Een voortgangsbalk aan de onderkant van het scherm laat zien hoeveel ruimte er nog op de schijf
4 .

Sleep de filmbestanden naar de "Window Project . " Geef het programma een minuut of twee om de video-bestanden voor de inhoud , kwaliteit en lengte scan . het programma zal automatisch de video aan te passen of er wijzigingen moeten worden aangebracht aan op de cd passen .
5

klik op de knop "Create Chapters " om handmatig hoofdstukken maken voor de schijf . Leid de cursor via de video en klik op " Create a New Chapter Point" als je wilt om een ​​nieuw hoofdstuk te maken. Druk op de knop "Volgende " wanneer het hoofdstuk creatie .
6

Klik op de knop "Volgende " in de " Project Window" om door te gaan naar de "Menu Editor is voltooid . " Dit is de kern van het project waar aangepaste tekst en afbeeldingen zullen worden gemaakt voor de video disc . Bekijk een voorbeeld van het menu in de linker - bovenhoek en dubbelklik erop om elementen te veranderen .
7

Blader door de vooraf gemaakte menu- achtergronden en knop opties voor het project . Importeer je eigen achtergronden en iconen door te klikken op de "Map" link onder elk nieuw icoon .
8

dubbel - klik op een tekstvak om de tekst bewerken , kleuren en schaduwen voor het menu . Druk op de knop "Volgende " wanneer deze is voltooid .

Test 9 een voorbeeld van het project met behulp van de valse afstandsbediening om bladeren door en klik op alle opties . Als er fouten zijn , klikt u op "Back " en bevestig de fouten . Als het project ziet er goed uit , klik op de knop " Next " .
10

Plaats een lege CD - R in de drive . Wacht enkele seconden tot het apparaat de schijf te scannen , klik dan op de " Burn " icoon in de rechter - bovenhoek . Als video verwerkt moet worden , kan het meer dan een uur duren om branden . Zo niet, dan moet de brandende minder dan 30 minuten duren

.

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe je dvd's op een computer k…
·Hoe je je eigen beats met Wind…
·Hoe kan ik FLV -bestanden conv…
·Hoe te Drums Quantize 
·Hoe je opnemen op een externe …
·Hoe maak je een audio clip in …
·De snelste en eenvoudigste DVD…
·Hoe maak je een cd De Recordin…
·Hoe de iPod als ingang in Logi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak Gebouwen Look Oude en Vernietig…
·Hoe maak je een WordPerfect document ops…
·Hoe te Marble Popper Play Games 
·Hoe kan ik FLV converteren naar MPEG met…
·Hoe maak je een checklist maken in Excel…
·Een back-up Blu - ray-films 
·Wat is de bestandsextensie . GP3 ? 
·Hoe te Form Field Codes Bereken 
·Ideeën Grafisch ontwerp voor brochures 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com