Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Hoe te Beats voor gratis te maken zonder downloaden
Een van de fundamenten van vele muzikale genres is de beat . Een tel wordt meestal ingesteld door de drums , door de rest van de instrumenten aan toegevoegd , en dient als achtergrond voor de teksten zelf . Dit betekent , als je probeert om wat muziek te krijgen die er zijn en jezelf verstaanbaar maken , hebt u een solide ritme om uw bericht kickstart . Veel van de beat- het maken van software en materialen kosten geld - en veel - maar gelukkig zijn er een aantal gratis , online bronnen die niet eens hoeft te downloaden . Wat je
Beat maken van flash applicaties
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek en vracht sommige beat- making toepassingen op het web . Er zijn tal van gratis applicaties die drums en andere instrumenten te behandelen , wat doen deze instrumenten samen , zoals Jam vermeld onder Resources Studios . Anderen , zoals de vrije Piano op Flocabulary , ook in Resources , zijn individuele instrumenten; . De pagina bevat ook een handvol andere hulpmiddelen beat- making

Experiment 2 met de beat - making programma dat je hebt gevonden en geladen . Spelen met de knoppen , knoppen , en de instrumenten van de toepassing totdat u vertrouwd bent met elke functie zijn . Houd in gedachten dat niet alle programma's aan uw behoeften voldoet , dus als u vindt dat de ene je bent begonnen te spelen met niet werkt zoals verwacht , terug naar de zoektocht naar betere software .
3 dit is een voorbeeld van een muzikaal personeel . Elke sectie wordt vertegenwoordigd door vier " la " s , of kwartnoten . Dit is 4/4 timing .

Begin met het instellen van een tempo voor de beat . De meeste beats zijn opgenomen in 4/4 timing , wat betekent dat er vier noten in elke " maatregel " of een deel van de muziek . Uw muziek zal waarschijnlijk beginnen met een drum beat die klinkt als " een en twee en drie en vier en . " Tik dat geluid op uw bureau of tafel , het raken van de nummers ( upbeats ) hard, en de " en " ( downbeats ) lichtjes . Dit geeft je een idee van hoe het geluid af te breken , evenals de upbeats en downbeats geven .
4

Leg de drumpartij in je beat- making toepassing . Wees creatief en gebruik de trucs die je hebt geleerd van het experimenteren met de software . Voorbeeld van de trommel sloeg vaak , zodat je weet hoe het klinkt . Als je teksten al geschreven , probeer dan zingen of rappen ze over de beat om samen te zien hoe goed de twee stromen , en maak eventuele aanpassingen je nodig hebt om . Pauzeren of demp de drum beat als u klaar bent
5

In andere instrumenten in meer dan de drum beat , als je instrumenten op uw aanvraag hebben - . Of in een tweede aanvraag in een ander venster . Deze instrumenten kunnen het verschil tussen een generiek drum beat en een echt pakkende beat die stokken in de hoofden luisteraar te zijn . Experimenteer met verschillende geluiden , en periodiek spelen de trommel sloeg op hetzelfde moment om samen te zorgen dat de twee goed klinken .

Experiment 6 , spelen met en probeer verschillende elementen met uw beat- het maken van software totdat u ' ve vervaardigde de perfecte ritme .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Magic ISO modus 1 Vs . Mode 2 
·Hoe te verwijderen Nu Sonic Re…
·Hoe maak je een geheugenkaart …
·Hoe maak je een Webinar Record…
·Het kopiëren van muziek -cd's…
·Hoe te Traktor 3 Activeren 
·Wat Is Power2Go 5.0 ? 
·Hoe te Audio opnemen op een co…
·Hoe kan ik een dvd- video met …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het aantal verbindingen in Apache 
·Hoe kan ik een 4,7 GB DVD formaat naar 7…
·Hoe maak je een BootSkin in Photoshop Ma…
·Hoe te Werkboek delen Opties instellen i…
·Hoe te registreren bij een IP Office voo…
·Hoe kan ik dubbele records in Excel Geba…
·Hoe maak je muziek mappen automatisch op…
·Hoe te Working Time in Microsoft Project…
·Hoe je slechte sectoren in MacTheRipper …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com