Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Hoe de Pitch wijzigen of Slow Down Music
Het vertragen van of het veranderen van de toonhoogte van een nummer zijn vaardigheden die komen in zeer handig bij het remixen van muziek of het aanpassen van nummers naar de timing of de akkoorden van de andere nummers passen . Toonhoogte veranderingen zijn vooral handig als u veranderen van toonhoogte van een spoor , om het te verplaatsen binnen uw vocale bereik , zodat u comfortabel kunt zingen over. Gelukkig, de stappen die nodig zijn om deze taken zijn eenvoudig en makkelijk te leren . Wat je nodig hebt
PC
Audacity ( een programma ) op MP3 of WAV -bestand
Toon Meer Aanwijzingen
Laden Uw Track Into Audacity
1

Download het programma " Audacity " . Dit programma is volledig gratis te gebruiken . Zodra u de Audacity installer hebt gedownload , voer het uit en klikt u door de instructies op het scherm om het te installeren . Run Audacity .

Klik 2 op " File " en vervolgens op " Open" in het drop - down menu . In de " Selecteer een van meer audiobestanden ... " box die opent , zoekt u de MP3 -of WAV-bestand dat u wilt wijzigen werpen of te vertragen . Als je eenmaal hebt gevonden , dubbelklikt u erop en selecteer 'Open' . Een piste van de song die u hebt geselecteerd moet worden weergegeven in het venster van uw Audacity . Druk op de " Play " knop (grote groene driehoek gelegen in de buurt van de bovenkant van je scherm ) om te testen of je deze stap correct hebt gedaan . Als je hebt, moet het geselecteerde nummer af te spelen .
3

Houd de CTRL -toets op je toetsenbord , druk op de letter A. U hebt nu de hele baan gekozen . Wilt u slechts een deel van het nummer te wijzigen , markeert u het gewenste gedeelte van het nummer met behulp van uw muis . Peilen naar de sectie van de song die u selecteren door te kijken naar de tijdstempel bar ligt direct boven je track .
Veranderen The Pitch
4

Klik op " Effect " in de bovenste menubalk , en vervolgens "Change Pitch " in het drop - down menu .
5

Wijzig het veld om het gewenste niveau met behulp van muzikale brieven , door halve tonen , of op percentage . Bijvoorbeeld , kon u de toonhoogte van " C " te veranderen in " F " , laat het door 2 halve tonen , of de toonhoogte verhogen met 100 % ( twee keer zo hoog ) . Maak de gewenste toonhoogte veranderen , en klik op "OK . "

Klik op "Preview " 6 om te horen wat de verandering die je geselecteerd klinkt. Speel met de instellingen en klik op " OK" als u vindt dat uw wijzigingen aanvaardbaar zijn .
Vertragen A Song neer

Klik op " Effect" 7 op de bovenste menubalk , en vervolgens "Change tempo " in het drop - down menu .
8

Verander het tempo om de gewenste snelheid met behulp percentage , BPM ( beats per minuut ) , of de lengte lied . Bijvoorbeeld , kon u het nummer vertragen van 100 % ( de helft van de snelheid ) , het veranderen van 100 slagen per minuut tot 50 slagen per minuut , of vermindering van de lengte van nummer naar een gewenst tijdstip .
9

Klik op "Preview " om te horen wat de verandering die je geselecteerd klinkt. Speel met de instellingen en klik op " OK" als u vindt dat uw wijzigingen aanvaardbaar zijn .
Afronden

Klik op " File " 10 in de bovenste menubalk , en vervolgens "Exporteren als WAV " in het drop - down menu .
11

Blader naar de map waar u wilt dat uw bewerkte song worden geplaatst , en geef een naam voor het bestand . Klik op 'Opslaan'.

Sluiten Audacity 12 en navigeer naar het bestand dat u zojuist hebt opgeslagen . Dubbelklik op het bestand om het te openen in je standaard mediaspeler en zorg ervoor dat het succes en dat gered is bewerkt naar uw wens .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe kan ik Windows Movie Maker…
·Hoe CD Information Get Met Ner…
·Piano Onderwijs Apps Dat Inter…
·Wat is Cyberlink Taakplanner ?…
·Hoe naar MOV en AVI- bestanden…
·Hoe te Volume Met Audacity Ver…
·Hoe kan ik een dvd op een comp…
·Hoe te Digi 002 configureren v…
·Hoe te gebruiken iMovie opneme…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te testen Scripting Extra 
·Hoe te AutoCorrectie-fragmenten kopiëre…
·Hoe maak je een Ghost Laptop 
·Hoe te Quickbooks Bedrijf Files Kopieer 
·Excel : Hoe te kopiëren van de Computed…
·Hoe maak je een dynamische microfoon geb…
·Hoe maak je een Extern bureaublad in Fed…
·Hoe maak je een hyperlink toevoegen aan …
·Een back-up van de BCD Store 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com