Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Hoe zet ik een Ebook naar MP3 ?
Wanneer u een eBook tekstbestand naar een toespraak bestand dat u het beschikbaar om breder publiek te maken om te zetten . Sommige mensen kunnen niet , of niet , willen lezen op een computerscherm en dit maakt een audio versie van het boek een interessantere optie voor hen . Het omzetten van de tekst naar audio is niet zo moeilijk als je zou denken , en er zijn software programma's die gemakkelijk de conversie voor u kan doen . De toespraak die in dit soort programma's heeft meestal een natuurlijke intonatie en je kunt vaak kiezen uit verschillende voice opties . Echter , sommige software is realistischer voice mogelijkheden dan anderen , dus moet je de verschillende programma-opties te bestuderen voor het kiezen van een, als dit belangrijk voor je stem project . Instructies
1

Evalueer tekst naar spraak programma's zoals Natural Reader , SpokenText or Alive Text To Speech ( zie bronnen ) . Elk van deze programma's heeft verschillende stemmen en verschillende realistische intonaties . Sommige bieden gratis proeven , maar de meeste vereisen een vergoeding voor speciale toepassingen of langer gebruiksvoorwaarden . Kopen van 2

Download en sla het programma dat u kiest voor uw computer . Kies de "Opslaan" -optie wanneer u wordt gevraagd om ofwel uitvoeren of opslaan van het programma .
3

Zoek het programma in de map waarin u het opgeslagen en dubbelklik erop om de installatie te starten . Volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies .
4

Zoek het programma in de map die u hebt opgeslagen op en dubbelklik om de installatie te starten . Volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies .
5

naar "Start " en vervolgens " Programma's " en zoek het nieuw geïnstalleerde programma Go. Dubbelklik op het pictogram om het programma te openen . Vind het tekstbestand dat u wilt converteren naar audio met behulp van de knop "Bladeren" of andere soortgelijke knop binnen het programma . Hierdoor zal het programma om te beginnen met het scannen van uw computer naar het bestand .

Klik 6 op " Convert " of " Start" ( of een andere toets gelijknamige ) --- dit is afhankelijk van het programma dat u gebruikt. Verwijzen naar de programma-instructies . Wacht tot het tekstbestand te wijzigen in MP3 formaat . U kunt dan het bestand door te luisteren naar het op een MP3-speler , computer of andere mediaspeler .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe maak je een Voice Chat in …
·Hoe kan ik Convert Audio naar-…
·Wat is LightScribe Host Softwa…
·Wat is het verschil tussen Log…
·Hoe te Loop Recordings in Gara…
·Hoe de Crackle Fix Toen opneme…
·Hoe je twee microfoons gebruik…
·Hoe maak je een audio clip in …
·Hoe maak je een screencast van…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Reporting Services Web …
·Hoe te Realistische Make - Up in GIMP 
·Hoe kan ik YouTube of Google Video Captu…
·Wat zijn de voordelen van ERP -systemen …
·Hoe kan ik mijn systeem te herstellen zo…
·Hoe te ontgrendelen Karaoke CD G Creator…
·Hoe te Sync Up Audio & Video -bestanden …
·Hoe te gebruiken Excel Wizard te doen Li…
·Hoe gebruik ik VHS naar DVD Plus ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com