Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Wat zijn de verschillen tussen ISO en IMG -bestanden?
Als het gaat om het downloaden van kopieën van software van het internet , is het gebruikelijk om de software te verspreiden in een gearchiveerd vorm . Dit betekent niet alleen dat elk deel van de software is gedownload , en er is dus geen noodzaak om op jacht te gaan naar verloren bestanden , maar het zorgt er ook voor dat de bestanden niet werden gemanipuleerd , tenzij speciaal archief - editing software wordt gebruikt . Echter, de verschillende bestandsformaten verwarrend zijn , dus is het belangrijk de verschillen tussen ISO en IMG bestanden weten of ze te kunnen eenmaal gedownload worden behandeld . De feiten

ISO en IMG
zijn beide archief formaten. Elk bestand bevat een kopie van de inhoud van de originele schijf het archief werd gemaakt van , bovendien informatie over de bestandsstructuur van de schijf . Ze zijn ontworpen om het archiveren van de schijf makkelijker en maakt het creëren van een exacte kopie makkelijker . Echter , terwijl er slechts een versie van de ISO-formaat , IMG komt in twee versies : . Gecomprimeerde en ongecomprimeerde
ISO File Format

De ISO- bestandsformaat is een standaard internationale bestandsformaat ontworpen om een ​​disk image , met inbegrip van het bestandssysteem , in een enkel bestand bevatten . De ISO-formaat is gemaakt als een middel van archivering schijven en als zodanig is het uitgegroeid tot een standaard methode om de distributie software , zoals Linux installatie-cd's , voor gebruikers om te downloaden en hun eigen cd's te branden . ISO wordt gebruikt om cd-en dvd- beelden te creëren .
IMG File Format

De IMG bestandsformaat is ontworpen om een ​​back-up van een diskette te creëren in een enkel bestand . Het werkt door het creëren van een bitmap van elke sector van de schijf die is geschreven om . Aangezien deze sectoren zijn 512 bytes groot , IMG bestanden altijd en kleinbedrijf in veelvouden van 512 bytes . Sinds de ondergang van diskettes , heeft de IMG -formaat gebruikt voor de creatie van de hard disk image bestanden .
Overwegingen

Er is geen verschil in de structuur van ISO en IMG formats als het IMG -bestand is gecomprimeerd . Het is mogelijk voor een IMG -formaat bestand dat moet worden hernoemd met het ISO-bestand extensie en vervolgens geopend in software die alleen de ISO- bestandsformaat herkent . Dit is een effectieve manier om toegang te krijgen tot informatie over de disc in programma's die niet de IMG -formaat hoeft te behandelen .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe je dvd's op een computer k…
·Hoe te installeren Mbox 
·Reden 4 Media - Related Proble…
·Hoe je Virtual DJ Setup Pro 
·Zo plaatst u een monster in Sl…
·Wat is een ISO afbeelding ? 
·Hoe kan ik meerdere Floppy Ins…
·Hoe om te doen Voice - Overs o…
·Hoe om dvd's kopiëren naar ee…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Voeg een Opaque Ruimte in WMV 
·Hoe maak je een Supply Curve in Word 200…
·Hoe te vertellen als Office 2007 SP2 is …
·Hoe te Autosave inschakelen in Excel 200…
·Hoe te Filters Van Shareaza 
·Hoe maak je een kop-en paginanummers toe…
·Hoe te Z berekenen in Excel 
·Hoe te converteren naar ICO in Photoshop…
·Hoe te Embedded documenten converteren M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com