Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe om afbeeldingen samenvoegen in Gimp
Als een gratis alternatief voor de standaard van Adobe Photoshop , GIMP - de GNU Image Manipulation Program - kan ondersteunen het uitvoeren van een verscheidenheid van grafische vormgeving functies . Zo kunt u foto's samenvoegen , combineren talrijke foto's om het beste van elk voorzien en verberg de rest . Of u nu wilt twee foto's of 20 te combineren , kunt u GIMP gebruiken voor het hosten en bewerken de afzonderlijke lagen tot je een eindproduct op te slaan als een samengevoegde , gecomprimeerde afbeelding . Instructies
1

Start het programma GIMP en selecteer " File " en " Open" om het bestand dat zal dienen als de belangrijkste achtergrond foto te zoeken . Zodra u het juiste bestand hebt geselecteerd , drukt u op ' Open '. Nog meer foto's wilt invoegen, selecteert u " File " en "Open als Layer" voordat markeren van uw selecties en klik op 'Openen'.
2

Open het " Layers " toolbar door het selecteren van " Windows " langs de bovenkant , " Dockable Dialogen " uit het drop-down box en vervolgens " Lagen . " Deze werkbalk zal u helpen verhuizen van de ene laag naar elk van de andere te bewerken volgens uw wensen .
3

Selecteer de laag die u wilt bewerken door te klikken op het bijbehorende pictogram in het " Lagen " toolbar , en gebruik de functies zich in de hoofdwerkbalk om gedeelten van de foto om ofwel te houden of te verwijderen selecteert u - met behulp van tools zoals " Rectangle Select Tool , " " Ellipse tool Selecteren " of " Gratis tool Selecteren " Als je een elliptische gedeelte heeft geselecteerd . van een afbeelding te bewaren , bijvoorbeeld , kunt u kiezen voor " Select " in het bovenste menu en " Omkeren" , die de rest van het beeld in plaats daarvan zal de nadruk leggen , zodat u de " Delete " toets indrukken om de ongewenste gebied te verwijderen . U kunt bovendien gebruik maken van de " Eraser Tool " om ongewenste secties te verwijderen .

Klik met de rechtermuisknop op de bovenste laag in je " Lagen " werkbalk en selecteer " Zichtbare lagen samenvoegen , " 4 drukken "Merge " wanneer de pop - up box verschijnt . Je zal nu nog een achtergrond laag die alle van de zichtbare elementen van uw eerder multi-layered werkboek kenmerkt . U kunt de gecomprimeerde beeld met behulp van de foto verlengstuk van uw keuze, zoals redden " . Jpg " of " . Png . "

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe te animeren met GIMP 
·Hoe te herstellen van oude fot…
·Hoe te verminderen afbeelding …
·Hoe je GIMP verwijderen 
·Hoe te SCM Installeren op GIMP…
·GIMP Tutorial in Ubuntu 
·GIMP Crop Tutorials 
·Hoe maak je een gezicht vervan…
·Hoe het verhogen van fotoforma…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Records in een Microsoft Access-t…
·Evalueren van Accounting Software 
·Hoe kan ik Avast aan mijn Java Script to…
·Hoe Transfer Van WordPerfect naar Word 
·Hoe je AOL Backup naar een andere comput…
·Om een ​​beveiligd DLL Delete 
·Hoe te converteren van een ISO image naa…
·DVD Encoding Format 
·Hoe te Ondertitels Verwijderen in RMVB 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com