Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe goed Borstels maken op Gimp
Wat maakt een goede kwast in de 2 - D beeldbewerkingsprogramma Gimp is er een die je helpt de beelden in je geest op het digitale doek te vertalen . Zo'n borstel misschien wel degene die je zou kunnen maken en bewerken , net zoals u andere afbeeldingen in Gimp bewerken . Gimp heeft functies waarmee u dergelijke penselen te creëren . In feite , de gereedschappen die u gebruikt om andere , niet- brush afbeeldingen in Gimp bewerken zijn exact dezelfde als die voor het bewerken van uw aangepaste penselen . Voordat de editing fase , echter , moet u eerst de borstel maken met Gimp het klembord van commando's. Instructies
1

Laad een bestaande afbeelding in Gimp dat een gedeelte dat u wilt een borstel van te maken heeft . Zo laadt een landschap waarvan gras textuur die u wilt gebruiken als een borstel . Kopen van 2

Klik op de lasso -pictogram op de werkbalk om de optie " Vrije select tool, " sleep vervolgens een selectie regio rond de gedeelte van waaruit u de borstel te maken .

Druk op " Ctrl " 3 en " C " gelijktijdig in om het beeld naar het klembord te kopiëren . Merk op dat Gimp de afbeelding op het klembord als een nieuwe borstel in de linker bovenhoek van het penseel palet heeft toegevoegd .
4

Rechtsklik op de borstel genoteerd in stap 3 , en klik op 'Bewerken'. Gimp verschijnt een dialoogvenster voor het bewerken van borstels . Het bovenste gedeelte van het dialoogvenster een bericht aangeven dat de borstel niet kan worden bewerkt , echter. U kunt de borstel bewerken, maar je moet gebruik maken van een ander middel .
5

Sluit de borstel bewerken dialoogvenster , en klik op ' Plakken als nieuwe borstel " commando in het menu " Bewerken " 's . Gimp zal een dialoogvenster suggereert een naam voor de nieuwe borstel geven . Typ dan deze naam met een meer beschrijvende naam geschikt is voor uw borstel. Voor het gras borstel eerder beschreven , zou je typt " grassbrush . "
6

Klik op " OK " om de borstel op de harde schijf opslaan . Merk op dat de borstel palet toont een nieuwe borstel , waarvan het icoon is de afbeelding die u zojuist hebt opgeslagen .
7

rechtermuisknop op het pictogram en klik op "Load penseel als afbeelding . " Gimp zal de borstel te laden voor u te bewerken , net zoals het laadt andere afbeeldingen .
8

Gebruik Gimp 's penseel , potlood en andere hulpmiddelen om de borstel naar uw wens aan te passen. Voor het gras borstel , kunt u de functie " Penseel " te gebruiken voor een donkerder en verbreding van de contouren van een paar grassprieten aan het penseel gras textuur nadrukkelijker communiceren .

Press 9 " Ctrl " en " S " tegelijk om de borstel op schijf opslaan en klik op de " Refresh " knop aan de onderkant van het venster borstel . Gimp zal Vernieuw de pictogrammen in het penseel palet . Het icoon van uw penseel zal weerspiegelen de bewerkingen die u zojuist uitgevoerd .

Previous: Next:
  GIMP
·GIMP : Hoe maak je een Python …
·Hoe maak je een tablet op GIMP…
·Hoe te Ruimteschepen in Gimp Z…
·Hoe te Rain Toevoegen aan een …
·Hoe maak je een Mirrored Ball …
·Hoe om rimpels toe in GIMP 
·Hoe maak je een foto in GIMP D…
·Hoe te Littekens maken in Gimp…
·Hoe u uw Picture airbrush in G…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken RecBoot 
·Hoe te verwijderen Spybot Search and Des…
·Hoe te Hearts in Windows Word Creëren 
·Hoe te wijzigen van een aanleg Naam in A…
·Hoe te voegen een zoeklijst Into een Ora…
·Hoe je afspeellijsten met Windows Media …
·Hoe maak je een pagina Lengte in QuickBo…
·Hoe maak je een certificaat X.509 in Jav…
·Hoe kan ik een factuur in Quickbooks Nie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com