Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe je iets in GIMP
GIMP , of het GNU Image Manipulation Program formaat , is een grafische software- applicatie waarmee je foto's en afbeeldingen te wijzigen . GIMP bevat eenvoudige tools die je zal laten een gehele afbeelding of alleen een bepaald gedeelte van de afbeelding die u selecteert, re-size . GIMP 's re-size tool, die ook wel de " Scale Tool , " laat u pixels of een percentage aan re-size het beeld te gebruiken , dus je kunt de wind met precies het eindresultaat dat je wilt . Instructies
Re-size Totaalbeeld
1

Klik op het menu " Beeld " aan de bovenkant van het hoofdvenster . Selecteer " Afbeelding schalen " naar de Scale venster Afbeelding openen . Kopen van 2

Klik op de vervolgkeuzepijl naast " Image Size . " Selecteer de methode voor het meten van de afbeelding die u wilt gebruiken om te re-size het. " Pixels " en " percentage " zijn de meest gebruikte en zijn aan het boven aan de lijst . U kunt ook kiezen voor " Duim ", " Millimeter ", " Points " of " Pica's " uit de lijst . Daarnaast kunt u " More "
3

selecteren om toegang tot " Centimeter ", " Meters ", " Feet" en krijg " Yards . " Druk op de " Omhoog " of " Omlaag " pijl naast " Breedte "of " Hoogte "om de afbeelding te schalen . Standaard worden de breedte en hoogte gekoppeld aan bewegen op en neer samen , maar je kunt de ketting klikken aan de rechterkant van de pijlen om de items te ontkoppelen . Klik op de knop ' Scale ' als je klaar bent .
Re - size Selection
4

Klik op de rechthoekige of elliptische select tool, die zijn de eerste twee in genoemde instrumenten de toolbox venster . Klik en sleep de muis over de afbeelding voor een object of gebied te selecteren .
5

Klik op de " Scale Tool " in de werkbalk . Pictogram van het gereedschap heeft een grote rechthoek over een kleine, met een pijl die tussen hen. Vervolgens klikt u op de selectie op je afbeelding naar een kleine " Scale " venster te openen .
6

Klik op de pijl - omlaag aan de rechterkant van het venster en selecteer de meetmethode die u wilt gebruiken om de schaal van de afbeelding .
7

Druk op de " omhoog " of " Omlaag " pijlen naast " Breedte " en "Hoogte " om de selectie te schalen . In deze tool , zijn deze twee gebieden niet standaard gekoppeld , dus als u de afbeelding wilt zonder dat de algehele vorm re-size , klikt u op de keten naast de pijltjes om de hoogte en breedte met elkaar te verbinden . Klik op de knop ' Scale ' als je klaar bent .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe maak je een Magic Wand om …
·Hoe te Watermerk gebruiken GIM…
·Hoe het ontwerpen in GIMP 
·Hoe maak je een Decor filter g…
·GIMP Hologram Tutorial 
·Hoe maak je een afbeelding met…
·Gimp : Hoe Resize Met Punten 
·Hoe te Metal maken in GIMP 
·Hoe maak je een GIF maken met …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Acrobat Reader Documenten Unlock 
·Wat is Microsoft Dynamics AX ? 
·Hoe maak je een hoofdmenu keuzescherm in…
·Hoe om Flash Video te converteren naar M…
·Software voor Sandisk 
·Hoe te rippen naar WAV 
·Hoe maak je een Sequence comprimeren in …
·Hoe een PDF te bekijken in Windows 7 
·Hoe AVG Werkbalk verbergen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com