Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe om rimpels in mensen met GIMP
Leren om rimpels te creëren bij mensen met de gratis image - manipulatie programma GIMP laat u mensen ouder lijken dan ze zijn maken . Je kan dit effect gebruiken om een aangepaste verjaardagskaart waarvan de voorkant toont een oude versie van de persoon viert zijn verjaardag te creëren . U kunt GIMP 's filters gebruiken om de rimpels te creëren . Filters zijn programma's binnen GIMP dat geometrische berekeningen uitgevoerd op de oorspronkelijke afbeelding . Het resultaat van deze berekeningen is nieuw beeldmateriaal dat natuurlijke effecten zoals rimpels simuleert . Merk op dat dit project verandert de inhoud van uw originele foto . Als u wilt dat uw foto's veilig te stellen , maakt u een reservekopie voor het begin van het project . Instructies
1

Klik op "Open " commando van het menu "Bestand " . Navigeer naar en dubbelklik op een foto op uw harde schijf toont mensen aan wie u wilt rimpels toe te voegen . Bijvoorbeeld , laad een portret toont iemands gezicht . Merk op dat het venster ' Lagen ' toont een enkele gemarkeerde rij met een miniatuurafbeelding van de foto die u hebt geladen . Deze rij geeft de virtuele transparantie , genaamd een "laag ", die uw foto's bevat . Kopen van 2

de rechtermuisknop op de gemarkeerde rij in het venster ' Lagen ' . Klik op " dupliceren " om een nieuwe laag te maken met dezelfde inhoud als uw originele foto . U vindt de rimpel effect van toepassing op deze dubbele in plaats van aan het origineel.
3

Klik op het menu " Filter" , klik vervolgens op de " vervormt " sub - menu . Klik op de " Emboss " lot aan aan een filter dat maakt het lijkt alsof uw afbeelding naar buiten projecteren van het scherm , door het variëren van het licht naar donker waarde van een aantal pixels in de afbeelding te voeren .
4

Klik op de "bump map " optie van het venster " Reliëf " , daarna experimenteren met verschillende instellingen voor de " Azimuth ", " Elevation " en " diepte " controles door de schuifregelaars te slepen voor deze controles . Wanneer het voorbeeldvenster toont een voldoende gerimpelde verschijning , klik op "OK " om het venster te sluiten .
5

Sleep de " Dekking " schuifknop van het venster " Lagen " tot het toont ongeveer 47 procent . Deze actie maakt het hobbelige beeld dat u zojuist doorzichtig gemaakt , waarmee je originele , rimpelloos afbeelding verschijnen . Het mengen van de gerimpelde en rimpelloos beelden samen produceert een meer natuurlijk ogende effect dan dat geproduceerd door de gerimpelde afbeelding zelf .
6

rechtermuisknop op het gemarkeerde item in het venster ' Lagen ' en klik op ' omlaag samenvoegen "om de gerimpelde en non - gerimpelde beelden te combineren. Klik op het menu " Bestand " "Opslaan" commando om uw afbeelding op te slaan .

Previous: Next:
  GIMP
·Tutorial voor GIMP 
·Hoe kan ik een penseel in GIMP…
·Hoe te Ghostscript Omgevingsva…
·Tips voor Hoe Bewerken AVI 's …
·Hoe Web Graphics maken met GIM…
·Hoe maak je een persoon bijsni…
·Wat doet GIMP Stand voor 
·Hoe je 3 - D Zorg in GIMP 
·Problemen met GIMP 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Oracle versie Know 
·MSI moederbord Gereedschap 
·Hoe je het volume te verhogen op Real Pl…
·Hoe om tekst te verplaatsen in Google Do…
·Hoe te Capture Met VLC 
·Hoe te converteren MP4 naar VCD -formaat…
·Hoe kan ik een elektronische handtekenin…
·Hoe te splitsen een ISO afbeelding Met N…
·Wat is Fraps Benchmarking ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com