Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te downloaden en importeren Chase Bank Transacties in QuickBooks
Een van de kenmerken van QuickBooks is de mogelijkheid om banktransacties te downloaden van de website van uw bank . Met deze functie kunt u al uw bankzaken te downloaden in QuickBooks . Veel banken bieden deze functie voor hun kleinzakelijke rekeninghouders . Chase Bank biedt downloads voor zowel Quicken en QuickBooks software . De moeilijkheid bij het gebruik van een bepaalde bank voor deze downloads wordt geleverd met de vele fusies die lijken op bijna elk jaar gebeuren . In 2009 , werd Washington Mutual Bank gekocht door Chase Bank , en deze verandering veroorzaakt WAMU klanten te moeten configureren hun online - bankieren instellingen . Instructies
1

Open het bedrijf bestand QuickBooks . Klik op de " Bank " -optie in de bovenste menubalk van het startscherm . Wanneer het menu opent , kiest u de " Online Banking , " en vervolgens de "Set Up Account voor Online Services . " Klik op de " Selecteer uw QuickBooks -account. " Het is hier dat u toewijst uw bedrijf bankrekening naar de online Chase downloaden . Klik op 'Volgende'.

Als je een rekeninghouder bij een bank die is aangekocht door Chase Bank , en je begint problemen met online - transactie downloads , het is hier dat je zal veranderen van de naam van de voormalige bank aan Chase Bank . kopen van 2

Kies de optie " Direct Connection " , en klik dan op " Next . " In dit venster , kies de "Ja , mijn account is geactiveerd voor QuickBooks online diensten , " en klik op " Next . " Als uw account niet is geactiveerd , kiest u de optie "Activeren Account" en volg de aanwijzingen om dit proces te voltooien .
3

Voer de klant-id , wachtwoord en bevestig het wachtwoord dat u gebruiken om toegang tot uw online account bij Chase . Klik nu op ' Log dan in " De QuickBooks software maakt verbinding met Chase's server en beginnen de bankgegevens downloaden . Klik op " Finish" wanneer het downloaden is voltooid . Uw Chase Bank account is nu geactiveerd en klaar voor het downloaden te beginnen .
4

kiezen welke modus u de voorkeur voor het downloaden van uw bankzaken . De " Side-by - Side " modus is een venster dat de huidige QuickBooks saldi heeft aan de linkerkant van het scherm en uw online bankieren rekeningsaldi aan de rechterkant. Kies de optie ' Download Online Accounts " en klik op" Receive Transactions . "

De " Register Mode " geeft de registers in zowel QuickBooks en de Chase Bank rekening . Aangezien de transacties worden gedownload , kunt u het register te zien in de Chase rekening overdracht van informatie aan de QuickBooks register . Welke modus u gebruikt is onbelangrijk , en je kunt functies op elk moment veranderen .

Deze transacties worden automatisch geïmporteerd in het bedrijf bestand QuickBooks , dus geen verdere stappen nodig na het downloaden zijn .
5

kiezen welke methode te gebruiken om transacties in te voeren . Als u het downloaden van de Chase bank transacties op regelmatige basis , niet handmatig transacties invoeren . Als u downloaden en voert transacties handmatig , zal u stortingen en uitgaven

dupliceren en moet alle gedupliceerde transacties in uw QuickBooks software te verwijderen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe vindt u QuickBooks License…
·Hoe maak je een kapitaal accou…
·Barcode Integration Software v…
·Quickbooks Pro 2008 Vs . Quick…
·Hoe te Premade Rainmaker Thema…
·Hoe te Peachtree importeren in…
·Accounting Software Tips 
·Hoe te JasperReports Software …
·Wat is een ACH -bestand? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een fotomontage verdienen me…
·Hoe maak je een GIF maken van een video …
·Hoe te Netflix films Purge Dat Ik lette 
·Hoe je naar de Standaard-instelling in P…
·Hoe maak je een YouTube-video toe aan ee…
·Mijn Lego Star Wars game zal niet instal…
·Hoe de beveiligingswaarschuwing bij uits…
·Hoe maak je van Film & SRT -bestanden te…
·Hoe Access 2007 niet meer vertoond de co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com