Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe maak je een digitale dashboard Creëren
Digitale dashboards presenteren een snelle en intuïtieve visuele samenvatting voor de manager van een bedrijf . Meters , verlichting , grafieken en getallen verwijzen u naar knelpunten en snel beschrijf de algemene status - net als een auto- dashboard . Een effectief dashboard systeem moet flexibel en aanpasbaar te zijn , de leiding van de juiste informatie aan elke manager . Om een effectief dashboard te bouwen , te beginnen met een toolkit die grafische meters en displays biedt . Wijzig deze controles om nuttige effectief informatie te presenteren . Hier zijn enkele tips om u te helpen creëren van een effectief dashboard systeem . Wat je nodig hebt
Digitale dashboards presenteren een snelle en intuïtieve visuele samenvatting voor de manager van een bedrijf . Meters , verlichting , grafieken en getallen verwijzen u naar knelpunten en snel beschrijf de algemene status - net als een auto- dashboard . Een effectief dashboard systeem moet flexibel en aanpasbaar te zijn , de leiding van de juiste informatie aan elke manager . Om een effectief dashboard te bouwen , te beginnen met een toolkit die grafische meters en displays biedt . Wijzig deze controles om nuttige effectief informatie te presenteren . Hier zijn enkele tips om u te helpen creëren van een effectief dashboard systeem .
Toon Meer Aanwijzingen

Interview 1 elk van de managers om hun zakelijke doelen en doelstellingen te bepalen . Vind manieren om elke doelstelling te meten , definiëren het toegestane bereik van elke meting en de te bepalen voorwaarden die alarmen te verhogen . Sommige van deze meting zal komen van binnen het bedrijf , zullen anderen zijn externe zoals economische indicatoren en beursindexen . Kopen van 2

Maak een lijst van de metingen en indicatoren beschreven door de managers . Bepalen hoe de gegevens kunnen worden verzameld in real time zonder impact op prestaties van de database .
3

Kies het platform om de gegevens te hosten . Een website maakt een betere keuze als veel van de managers besteden tijd off-site . Een desktop- programma of widget - based presentatie is beter als managers toegang krijgen tot hun gegevens binnen het kantoor . Er zijn een verscheidenheid van toolkits en add -ins ontwikkeld om dashboard displays te creëren . Kies de toolkit die het beste past bij het ​​platform en programmeertalen op dit moment in gebruik is .
4

Maak een raamwerk waarmee elke manager om de meters en de controles die zij nodig hebben te kiezen . Zorg voor setup en voorkeur dialogen die hen in staat stellen om een ​​verscheidenheid van metingen , effectieve bereik , soort controles en volgorde kiezen . Slepen en neerzetten zal dit gemakkelijker maken.
5

Maak de query's of web service calls die de gegevens aan elkaar of manometer rijden te verzamelen . Bepalen hoe vaak elke query wordt uitgevoerd , maak dan timers om de queries te activeren . Voor externe gegevens , vindt webservices die de gegevens verzamelt .

Test 6 de dashboards . Laat elke manager opzetten van hun dashboard en zorg ervoor dat de informatie effectief en nauwkeurig wordt gepresenteerd . Tunen van de vragen en de presentatie aan te passen als dat nodig is.
7

Implementeer de dashboards voor alle leidinggevenden , vervolgens toezicht op hun gebruik en de effectiviteit in de tijd. Blijven om af te stemmen en te verbeteren , het toevoegen van nieuwe controles nodig . Periodiek een gesprek met de managers om ervoor te zorgen dat de informatie nog steeds effectief . Eisen veranderen in de tijd en de gebruikte toen de dashboards werden ontworpen maatregelen kunnen nuttig zijn een jaar later niet .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe je Gebruikers Van QuickBoo…
·Hoe te vervangen Peachtree Acc…
·Hoe om te upgraden naar Quicke…
·Hoe u Microsoft Money gegevens…
·Hoe de overdracht van PC /MRP …
·Hoe maak je een Home Experimen…
·Hoe maak je een Quicken pc con…
·Hoe Microsoft Money -bestanden…
·Hoe maak je een overzicht van …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de ZNR MOV Series 
·Hoe kan ik een palet in Excel op een Mac…
·Instellen Kindle Marges 
·Hoe afdrukken of mail naar een Mail Merg…
·Hoe je bestanden van mijn YouSendIt Drop…
·Hoe maak je een percentage cirkeldiagram…
·Hoe te MPEG4 filmbestanden te branden op…
·Hoe maak je een visitekaartje maken in M…
·Hoe maak je een Polylijn converteren naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com