Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
Wat is een SWF bestandsextensie?
Bestanden met de extensie SWF zijn mediabestanden die vereisen dat de Adobe Flash plug-in te maken . SWF-bestanden worden gebruikt voor een verscheidenheid van toepassingen - van video embedding tot hele websites - en kunnen dynamische , visueel rijke media te maken om een ​​interactieve omgeving te creëren . Deze bestanden zijn meestal opgenomen of opgenomen , toen websites laden , en de meeste gebruikers zullen nooit reden om deze afzonderlijk te downloaden . Geschiedenis

De SWF extensie is opgericht door een kleine startup genaamd FutureWave in 1995 en was oorspronkelijk de markt gebracht onder de naam FutureSplash . Na door Microsoft en Disney worden goedgekeurd in 1996 , het kreeg veel aandacht en werd uiteindelijk gekocht door Macromedia . De naam werd veranderd in Macromedia Flash en sindsdien is het zo is bekend geworden dat het wordt aangeduid als gewoon " Flash ". De browser plug-in , Flash Player , en de toolkit voor het maken van Flash-animaties en applicaties , Flash Professional , zijn momenteel beschikbaar van Adobe , de eigenaar van Macromedia .
Meaning

Oorspronkelijk Macromedia getiteld SWF-bestanden " Shockwave Flash ", maar omwille van verschillende zakelijke beslissingen , veranderde het naar " Small Web Format . " De extensie wordt officieel uitgesproken " swiff " in plaats van vermelding van de afkorting . De titel is echter alomtegenwoordig met Flash en SWF-bestanden worden vaker met die naam aangeduid .
Gebruikt

Flash-media
wordt gebruikt op vele websites voor uiteenlopende redenen . Video sites zoals YouTube gebruiken SWF-bestanden om video -bestanden opgeslagen als FLV ( Flash video-formaat ) te maken . " Flash - based " sites , zoals de Nine Inch Nails remix website , zijn volledig gemaakt met SWF-bestanden . Veel websites maken gebruik van SWF-bestanden om visuele aantrekkingskracht toe te voegen door middel van " flash intro's " of pagina add -ons . Volgens Adobe , hebben ongeveer 99 procent van de internetgebruikers Flash geïnstalleerd en ingeschakeld op hun browser , waardoor het een van de meest gebruikte internet -technologieën .
Grafieken

SWF
bestanden zijn de geanimeerde versie van SVG ( scalable Vector Graphics ) . Vector graphics zijn gebaseerd op wiskundige berekeningen , verhoudingen en hoeken , in plaats van pixels en exacte metingen zoals de traditionele graphics . Deze grafiek kan worden geschaald tot een formaat zonder verlies van integriteit . SWF maakt gebruik van het concept van vector graphics om schaalbare , vloeiende animaties te maken .
Licensing

Als onderdeel van het Open Screen Project , Adobe zorgt voor de creatie van software die zal maken SWF-bestanden . De open licentie geldt niet voor andere technologieën , zoals Flash Player , welke vereist nog een licentie te gebruiken . Sinds het opheffen van de beperking van de specificaties voor SWF , hebben verscheidene kleine , open source ontwikkeling groepen software gemaakt die kan worden gebruikt om SWF- bestanden te maken . Vanwege de lagere financiering en minder middelen , zijn deze programma's niet bieden dezelfde functionaliteit als Adobe-producten , die blijven de favoriete programma's voor professionele Flash-ontwikkelaars .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie Aw ? 
·Wat is de extensie QIC ? 
·Wat is de extensie SRD ? 
·Wat is de extensie EDI ? 
·CST File Extension : Niet Back…
·Wat is de extensie HDD ? 
·Wat is de extensie IRX ? 
·Wat is de extensie Env ? 
·Wat is de extensie Ctm ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Over Learning Edition 4.1 
·OpenOffice Base PDF Tutorial 
·Hoe de Center Zoek in Word 2007 
·Hoe te Tekens verwijderen in een Word- d…
·Hoe om muziek te branden van LimeWire na…
·Hoe maak je een tekstvak te verwijderen …
·Hoe te gebruiken PCM - M10 voor Video 
·Hoe te spelen VOB , NTSC en PAL -bestand…
·How to Get Rid van Kringverwijzingen in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com