Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
Wat is de extensie Wml ?
De . Wml bestandsextensie verschijnt meestal met elektronische toestellen met een draadloze internet-applicatie , zoals draadloze personal digital assistants of mobiele telefoons met internet-mogelijkheden , en geeft een specifieke programmeertaal gebruikt om webpagina maken bladzijden voor deze apparaten . Betekenis

Een bestandsextensie wordt gebruikt door computers om bestanden sorteren , het vaakst ze associëren met het programma in het kader waarvan zij worden uitgevoerd . De basis-formaat voor een bestandsextensie is een punt (. ) En vervolgens een code van drie letters die ofwel een acroniem of een afkorting voor het specifieke type bestand .
Soorten
< br >

de meest gebruikte bestandsextensies voor de personal computer gebruiker zijn die opgenomen in veelgebruikte programma's , zoals een tekstverwerkingsprogramma . Bijvoorbeeld , de meeste bestanden die zijn gemaakt in Microsoft Word hebben een . Doc-bestand extensie , betekent dat het een document .
Overwegingen

De bestandsextensie . Wml vaakst verschijnt met programma's of elektronica met behulp van draadloze opmaaktaal . Deze bestanden kunnen worden geopend met een webbrowser ( zoals Internet Explorer ) op kleinere elektronische apparaten, zoals PDA's of mobiele telefoons met draadloze internet mogelijkheden . Wezen , Wireless Markup Language is vergelijkbaar met HTML , die wordt gebruikt om webpagina's op computers te maken , maar de apparaten vereisen een andere taal .
Misvattingen

De extensie . wml verschijnt ook op andere programma's , maar wordt altijd gebruikt als een draadloos markup taal bestand . Het kan worden gebruikt in verschillende Adobe 's , zoals DreamWeaver of Creative Suite , maar wordt gebruikt om webpagina's voor draadloze toepassingen . Er zijn verschillende varianten van de bestandsextensie en die omvatten . WMLC , . WMLs en . Wmlsc , waarin verschillende soorten documenten of scripts gebruikt in hun creatie aan te geven .
Waarschuwing

Computergebruikers moeten altijd voorzichtig bij het downloaden van bestanden van het internet . Zelfs als de bestandsextensie lijkt herkenbaar , het kan haven een virus dat ravage kon aanrichten op uw computer systeem . Gebruik altijd een virus checker om bestanden te scannen voordat het downloaden .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie SXD ? 
·Wat is de extensie . RA ? 
·Wat is de extensie Diz ? 
·Wat is de extensie VBW ? 
·Wat is de extensie TCD ? 
·Wat is de extensie MOB ? 
·Wat is de extensie . Rna ? 
·Wat is de extensie PTX ? 
·Wat is de extensie CBS ? 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een grafisch Neon in Photosh…
·Powerpoint 2007 Routebeschrijving 
·Hoe te verwijderen van de nep- Windows S…
·Hoe kan ik Unerase herstellen ? 
·Een back-up van een Norstar System 
·Waarom heeft Microsoft Word Doe in een v…
·Hoe te converteren een Juliaanse datum M…
·Hoe te Metacafe account Delete 
·Soorten Borders voor Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com