Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
CRI File Extension
Elk bestandstype dat op een computer kan in contact komen met een bestandsextensie die ermee verbonden zijn . Deze uitbreiding geeft de computer welk programma kan lezen de inhoud . De computer activeert dat programma wordt de inhoud van het bestand naar de gebruiker . Extensies zoals . CRI versnellen het bestand opening proces en helpen om de computer te organiseren . Mime Type

" Mime type" is een veelgebruikte term die verwijst naar de media type van een bestand . Elk bestand is voor een bepaald programma en elk programma voert een andere papiersoort . Bekende voorbeelden hiervan zijn afbeeldingen , video en tekst . Het . CRI bestandsextensie is een " Application /oclet beek , " hetgeen betekent dat het bestand is een binair dat er binnen een programma wordt geopend .
Parent Program

elk type bestand heeft een programma dat het is inheems in . Dit is het programma dat het gemaakt is door of het programma dat bedoeld was om het te openen . Het . CRI -bestand is inheems in een programma genaamd PLS - CADD . PLS - CADD is een computer - aided design programma dat helpt engineers beter plannen van de locatie voor nieuwe hoogspanningslijnen . Het . CRI -bestand wordt aangemaakt door PLS - CADD wanneer de gebruiker een nieuw project begint of slaat een bestaande.
Toegang Deze File

Het bestand zelf kan worden benaderd vanuit PLS - CADD door te klikken op " File " en vervolgens " Open . " Als het bestand is gedownload naar een webbrowser , kan de gebruiker toegang krijgen tot het dossier door te gaan naar de map van hun browser " Downloads " , met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en vervolgens op ' Openen met . " Een lijst van de programma's zal worden aangeboden , en de gebruiker kan dan dubbelklikken op het " PLS - CADD " entry . Als PLS - CADD is niet geïnstalleerd op het systeem , zal het systeem niet in staat zijn om het bestand correct te lezen .
Andere Gevallen van CRI

Het is belangrijk op te merken dat het . CRI bestandsextensie ook wordt gebruikt door een medische toepassing . Dit exemplaar van . CRI is een beeld -en PLS - CADD zal niet in staat om het te openen . Het is belangrijk dat de gebruiker weet welk bestand zij behandelen en vaak hun besturingssysteem kan overzien voor hen . Wanneer de rechter muisknop op het bestand en kiezen voor " Openen met , " het besturingssysteem zal haar best guess wat voor soort bestand de gebruiker probeert te openen te maken . In het geval van de tweede . CRI bestandstype , zullen de meeste besturingssystemen proberen om het te openen in hun eigen beeldbewerker .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie FWA ? 
·Wat is de extensie . EPP ? 
·Wat is de extensie P7M ? 
·Wat is de extensie Cdx ? 
·Wat is de extensie Jmp ? 
·Hoe te kiezen Zowel de Naam & …
·Wat is de extensie . PRX ? 
·Wat is de extensie . I32 ? 
·Wat is de extensie . UBK ? 
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
Hoe maak je een WPD File Open 
Hoe maak je een WPD document converteren…
  Software Articles
·De Cucusoft Video Coverter niet werken 
·Hoe te Namen toevoegen voor Auto Fill in…
·Een overzicht van Hoe PDF- bestanden sam…
·Hoe kan ik een boekje in Print Adobe 
·Hoe te Vijlhouder Labels behulp van Word…
·Hoe je Tijd Duur berekenen in Excel 2007…
·Hoe maak je een bestelformulier maken aa…
·Definitie van Data Cleansing 
·Hoe te Tor Versie 2.0.30 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com