Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
TMB File Extension
Bestandsextensies op computerbestanden geven een lijst van de inhoud van het bestand . De conventie schrijft voor dat de extensie is een drie - of vier - letter afkorting van hetzij het ​​type bestand of de toepassing die dat bestand gebruikt . Hoewel dit is een wijd gevolgd gids , is er geen handhaving van de regel. Softwarehuizen kan elke bestandsextensie voor hun programma's en de output die programma's te produceren creëren . Een bestandsextensie kan worden gebruikt door verschillende toepassingen voor verschillende bestandstypen . De TMB bestandsextensie , bijvoorbeeld , wordt gebruikt voor vijf verschillende bestandstypen . Movie Magic Screenwriter

Schrijf Brothers , Inc produceert Movie Magic Screenwriter , een script schrijven omgeving . Het programma omvat een tekstverwerker en automatisch formats scenario's om de lay-out verwacht tegen agenten en producenten . Het programma maakt gebruik van het OST -bestand extensie voor back-upbestanden . Deze worden automatisch opgeslagen in een regelmatig tijdsinterval . In deze context , TMB staat voor "Timed Backup . "
Translation Memory Exchange

Translation Memory Exchange , bekend als TMX , is een open standaard . Het doel van het TMB bestandstype is te kopiëren dan Translation Memory van de ene Computer - Aided Translation -systeem naar het andere . Omdat het formaat is niet-merkgebonden , een aantal vertaalsoftware producenten gebruiken het formaat . Translation Memory is een zin of een zin waarin de context als een woord in een taal kaarten om een ander woord in een andere taal . Dit vermindert ambiguïteit zoveel talen hebben verschillende betekenissen voor hetzelfde woord in verschillende contexten .
Timbuktu Pro

Timbuktu Pro maakt de ene computer naar vele anderen te controleren , afstand . De TMB bestandsextensie wordt gebruikt door de Timboektoe systeem om verbinding gegevens bevatten . De TMB bestand wordt op het bureaublad van de controlerende computer bewaard . Klikken op het bestand opent een verbinding met de in die OST -bestand beschreven computer .
602Pro PC Suite

Microsoft Office
is de meest gebruikte productiviteit suite in de wereld , en het heeft vele navolgers . Een van deze is de 602Pro PC Suite . De suite bevat vier programma's, die een tekstverwerker , een spreadsheet , een foto- organizer en grafische editor . De suite duidt het OST -bestand extensie voor miniaturen .
Panasonic Camcorder

De Panasonic HD camcorder registreert extra informatie over de opslag van gegevens met een TMB bestandsextensie . Deze bestanden bevatten informatie die later door de video-editing software , Panasonic HD Writer kan worden gebruikt . De bestanden bevatten gegevens zoals miniaturen en gezichtsherkenning .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie Ovl ? 
·Wat is de extensie Psw ? 
·Wat is de extensie DER ? 
·Wat is de extensie OFX ? 
·Wat is de extensie Bio ? 
·Wat is de extensie . MLS ? 
·Wat is de extensie . Ckd ? 
·Hoe maak je een CPC Uitbreidin…
·Wat is de extensie voor FCD ? 
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
Hoe maak je een WPD File Open 
Hoe maak je een WPD document converteren…
  Software Articles
·My Word-document Wijzigingen Caps naar L…
·Kan de iPhone Skype ? 
·Hoe te gebruiken Matlab te lossen Least …
·Hoe om bestanden te verwijderen in de MT…
·Hoe een OpenOffice Calc Sheet Kopieer Me…
·De definitie van . Dbf 
·Hoe je R - Studio Network Edition gebrui…
·Hoe kan ik dubbele lijnen in een tekstbe…
·Hoe maak je een waterval in Photoshop Dr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com