Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
Wat is de extensie BSW ?
Een bestandsextensie is de reeks brieven na een periode op het einde van de naam van een bestand op uw computer , zoals " Filename.bsw . " Als je een onbekend bestand met het lokaliseren uitbreiding BSW , erachter te komen of uw computer ooit had Microsoft Business Scorecard Manager -software geïnstalleerd . Zo ja , het bestand behoort waarschijnlijk dat programma is waarschijnlijk veilig . Zo niet, waarschijnlijk een virus , spyware of andere schadelijke software . Microsoft BSW Bestanden

Microsoft Business Scorecard Manager software
beschikt over instrumenten om bedrijven te helpen evalueren van de prestaties en betere zakelijke beslissingen . De BSW bestandsextensie aangeeft een ' Workspace ' file voor dit programma . De software is voor het laatst in 2005 uitgebracht en Microsoft niet langer ondersteuning van het programma .
Bepalen Legitimiteit

De Business Scorecard Manager -software verkocht voor ongeveer $ 5000 plus $ 175 per licentie computer in 2005 , waardoor het onwaarschijnlijk is dat thuisgebruikers hebben dit programma . Tenzij uw computer werd gebruikt voor een groot bedrijf tussen 2005 en 2007 , toen PerformancePoint software vervangen , je BSW bestanden waarschijnlijk niet legitiem Microsoft BSW -bestanden .
Bedreigingen

Panda Security staan ​​meerdere bekende bedreigingen met de BSW bestandsextensie . Sommige van deze bedreigingen bloot uw beveiligde gegevens , terwijl anderen uw bestanden beschadigen . Als u bij alle verdachte van de BSW bestanden op uw computer of niet weten hoe ze daar zijn gekomen , overwegen ze kwaadaardige software en probeer niet om ze te openen . Woorden of lettercombinaties in de bestandsnaam als "bot ", " dialer , " " Troj , " " worm " en " backdoor " zijn goede aanwijzingen dat het bestand is malware , zo zijn snaren van onzin letters en cijfers .
< br >
computer Veiligheid

Altijd gerenommeerde anti - virus en anti - spyware software actief is op uw computer , en laat het zo vaak mogelijk te updaten . Als u een bestand met de extensie BSW vinden en geen Microsoft Business Scorecard Manager is geïnstalleerd , voer een volledige scan uit op uw computer met uw beveiligingssoftware . Als dat niet detecteert geen , vele gerenommeerde security software bedrijven bieden ook gratis online of downloadbare antivirus scan software die u kunt gebruiken om cross-check van uw computer , voor het geval dat een bestand een kwetsbaarheid in uw huidige software heeft gevonden .
< Br >

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie . D2i ? 
·Hoe maak je een Desktop File E…
·Wat is het HSS bestandsextensi…
·Wat is de extensie Dev ? 
·Hoe een bestand te openen met …
·Wat is de extensie Milk ? 
·Wat is de extensie SAI ? 
·Wat Opent de bestandsextensie …
·Wat is de extensie voor . MPT …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe Microsoft Publisher 97 Upgrade 
·Hoe maak je een grafiek op Create Excel 
·Hoe maak je een verslag over Word 1.1 Sc…
·Hoe maak je een dvd met bescherming Burn…
·Hoe kan ik PS3 Games branden op dvd's 
·Hoe te Animation In Powerpoint 
·Problemen met een DiVX Player Audio Loop…
·Hoe PDF-bestanden converteren naar Power…
·Hoe PDF Banners afdrukken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com