Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Hoe te Wind Loads Bereken met Engineering Software
De invloed van windschering en consistente windbelasting op een structuur wordt vaak overschat . Als ingenieursbureau professional , je moet weten hoe te berekenen windbelasting correct om gebouwen die een lange tijd zal duren ontwikkelen. U kunt bepalen windbelasting en maatregelen om schade wind met behulp van de juiste engineering software te weerstaan ​​. Wat je nodig hebt
Blauwdrukken
Toon Meer Aanwijzingen
account voor windbelasting in de ingenieurswetenschappen Plannen
1

Verzamel informatie over de gemiddelde windsnelheid op grondniveau voor de komende projecten . U kunt county almanakken en state - klimaat gegevens gebruiken om de gemiddelde snelheid als een goede basis voor de berekening van de windbelasting met software te bepalen . Kopen van 2

Bereken de totale hoogte van uw engineering project inclusief antennes en andere items niet inbegrepen in oorspronkelijke plannen . Windbelasting hebben een steeds grotere invloed op engineering projecten als de hoogte toeneemt als gevolg van dalende luchtdruk .

Zoeken 3 via uw engineering software eigendom database om de treksterkte van bouwmaterialen te vinden over een bepaald building . U moet de aard van de metalen die in wolkenkrabbers aan de maximale windbelasting dat deze gebouwen kan duren voordat het ervaren van schade te bepalen weten .
4

Beoordeling gebouwen en andere constructies rondom uw project site om de invloed te bepalen van kunstmatige windtunnels . De smalle ruimte tussen de woningen en opslagfaciliteiten kunnen windstoten veroorzaken die mogelijk schade zijwanden over een lange periode .
5

Breng de hoogste gemeten windstoten voor elk seizoen in uw projectgebied aan de hoogste - berekening verwachte windbelasting . Deze windsnelheden zal aanzienlijk hoger zijn dan gemiddeld , maar ze bieden een goede basis voor het ontwerpen van robuuste gebouwen die extreme omstandigheden te weerstaan ​​.
6

Uitvoeren windbelasting simulaties op de computer bij elke stap van het ontwerpproces te hoofd af grote technische problemen . Gebouwen , elektrische torens en andere structuren die dezelfde mogelijkheid om windbelasting verwerken van boven naar beneden moet worden beschouwd stevig.
7

Navigeren opwaartse en neerwaartse windstoten langs een simulatie van uw project om rekening te houden met windbelasting uit alle richtingen . De windkracht toegepast vanuit verschillende invalshoeken zal u voorzien van een nauwkeurige weergave van de stress van de windbelasting op elk deel van een structuur .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe te converteren AXD naar DW…
·Voordeel & Nadelen van Virtual…
·Microsoft Robotics Developer S…
·Computergestuurde Project Mana…
·Elektrische Software Tools 
·Hoe de diepte van de Extruded …
·Hoe een Oneindige Lijn in MATL…
·Hoe te Waarden Willekeurig Sch…
·De definitie van Intergraph PD…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te SSIS uitvoeren in SQL 
·Wat is de extensie . Bdf ? 
·Hoe maak je een dashboard maken in Excel…
·Hoe te Tracks maken op iTunes Into One L…
·Hoe te converteren naar CSV QIF 
·Hoe te Macro opslaan voor gebruik in een…
·Hoe te Rijen Zoeken en verwijderen in Ex…
·Hoe te Lyrics Zet op een video met Windo…
·Photoshop CS4 Basics 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com