Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Hoe te converteren . Indd aan . DXF
Een INDD bestand is een Adobe InDesign- pagina-layout -bestand dat door Adobe InCopy kan worden geopend . INDD bestanden bevatten verschillende elementen, zoals opmaak , inhoud , stijlen en gekoppelde bestanden . DXF is een dataformaat ontwikkeld door Autodesk , gebruikt om gegevens tussen de computer - aided design ( CAD ) gereedschappen overdragen . Een DXF- bestand bevat vector image bestanden zoals AutoCAD-tekeningen . Omzetten indd naar DXF is relatief eenvoudig . U moet Adobe InDesign geïnstalleerd en gebruikt een derde partij conversie tool . Wat je nodig hebt
Adobe InDesign
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open Adobe InDesign , ga naar het menu Bestand en kies de optie Openen. Gebruik het resulterende bestand browser te zoeken en te selecteren de INDD bestand . Klik op de knop "Open " om het bestand te openen in InDesign . Kopen van 2

Ga naar het menu Bestand en selecteer de optie Exporteren . Voer een naam in het tekstvak Bestandsnaam en gebruik de bestandsbrowser naar een locatie waar u het bestand wilt opslaan te selecteren . Selecteer " Adobe PDF " in de Save soort drop-down box als en klik op de knop " Exporteren " . Uw originele INDD bestand is nu een PDF-bestand . Merk op dat PDF-bestanden zowel afbeeldingen en tekst kan bevatten .
3

Open uw webbrowser en voer " anydwg.com /pdf - aan - dxf.html " in het adresvak . Druk op "Enter " om te navigeren op de website . Klik op de " Download Now " link om het even welke PDF downloaden naar DXG Converter .
4

Dubbelklik op het uitvoerbare bestand dat u zojuist hebt gedownload en volg de instructies die u op uw scherm om de converter te installeren .
5

Dubbelklik op het Elke PDF to DXF Converter pictogram op uw bureaublad of klik op de Elke PDF to DXF Converter -pictogram in het menu Start om het gereedschap te starten .
6

Klik op de knop " Voeg PDF-bestanden " en gebruik het resulterende bestand browser om het PDF-bestand die je eerder opgeslagen. Klik op de knop "Open " om de PDF in de converter te importeren .

Plaats 7 een vinkje voor de optie DXF in de Output File Type sectie . Selecteer uw versie van AutoCAD in de Output File Version .

Klik 8 op de knop "Bladeren" in het gedeelte Uitvoer map en gebruik het resulterende bestand browser om een ​​map te selecteren waar de DXF- bestand op te slaan . Klik op de knop " OK " om het pad op te slaan in de map .
9

Klik op de " Convert Now " knop om te beginnen met het omzetten van het PDF-bestand naar een DXF-bestand . Na de conversie is voorbij , heb je een volledig functionele DXF-bestand gemaakt van de originele INDD bestand .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe worden computers gebruikt …
·Sketchup Scenes Tutorial 
·Hoe maak je tekst Volg een cur…
·Hoe je DWG Font importeren in …
·Hoe te Scripts schrijven in Au…
·Hoe te Default Text Waarden li…
·Hoe te Rolkooien ontwerp met S…
·Hoe je MV Parts In Catalogi 
·Sonar & Echografie Projecten 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te branden van een UDF Afbeelding om…
·Uitleg van MS Excel VBA 
·Hoe kan ik een pagina -nummer in een voe…
·Hoe maak je een tabel converteren naar t…
·Hoe uw primaire partitie wijzigen 
·Hoe om afbeeldingen te bewerken Met behu…
·Hoe maak je een masker in Toon Boom Anim…
·Hoe te Uitnodigingen maken met Foto's op…
·Hoe maak je Graph een lineaire vergelijk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com