Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Hoe maak je websites met behulp Maak Drupal
Drupal is een content management systeem gebouwd met PHP die draait op een MySQL database . Het belicht gemeenschap activa met meer dan 500.000 ontwikkelaars die bijdragen tot de broncode projecten openen . W3 Techs meldt dat Drupal heeft een 10 procent marktaandeel tussen modern content management systemen . Particulieren, bedrijven en overheden al gebruik van Drupal . Het bouwen van een website is een uitstekende manier om vertrouwd te raken met de meer complexe functies van modern design en codering . Drupal maakt dit een eenvoudig en doelmatig proces door zijn gemak van installatie . Wat je
derden Web hosting account
geregistreerde domeinnaam
Platform dat webserver kunnen draaien PHP en database
FTP-programma of web development software ( optioneel ) op < br ondersteuning nodig > Toon Meer Aanwijzingen
downloaden en toevoegen aan uw Drupal Web account
1

Verkrijg de basis systeembestanden . Download de nieuwste versie van Drupal door te klikken op de juiste " tar.gz " of "zip " -bestand link aan drupal.org . Kopen van 2

Open uw web - hosting account en log in op het bedieningspaneel . Blader naar uw HTML directory en selecteer " Upload" om Drupal te uploaden . Leveren de file locatie op uw computer en pak de " tar.gz " of " zip " -bestand in de HTML- directory van uw site .

Hernoemen 3 van de omslag van " Drupal - XX " naar de naam die u wilt gebruiken om te verwijzen naar uw site , zoals " examplesite . "
Maak configuratie bestanden en machtigingen
4

Navigeer naar de subdirectory " /sites /default "in de map waar u de Drupal bronbestanden geupload . Selecteer en kopieer het bestand " default.settings.php " , hernoemen van de extra kopie op " settings.php . "
5

Selecteer de " settings.php " bestand en klik op " rechten " . Machtigingen voor het bestand worden geschreven door de webserver door het veranderen van haar numerieke instellingen op " 666" en sla uw wijzigingen toe te voegen .
6

Wijzig de permissies van de " /default " directory van uw account door de map te selecteren en te klikken op " rechten " . Wijzig deze waarde op " 666 " om volledige lees -en schrijfrechten toe te kennen en uw wijzigingen op te slaan .
Bouw een database voor Drupal
7

Ga naar het configuratiescherm van uw hosting account en open " phpMyAdmin . " Kies een naam voor de database die u wilt maken en klik op "Create . "
8

Selecteer het tabblad " Privileges " en klik op "Voeg een nieuwe gebruiker . " In het veld naam toevoegen de naam waaraan u de belangrijkste databank te verwijzen . Het moet een unieke gebruikersnaam zijn . Selecteer "Local " in de volgende drop- down menu en voeg een uniek wachtwoord voor deze gebruiker profiel . Noteer deze gegevens voor later gebruik .
9

Kies voor "Geef alle privileges " voor de databank in de " Database voor gebruiker " sectie van het formulier . Binnen de sectie " Global privileges " laat alle selectievakjes niet geselecteerd . Klik om de huidige instellingen op te slaan .
De installatie voltooien
10

Navigeer naar het domein dat u geregistreerd voor uw nieuwe site . De installatie pagina Drupal moet worden weergegeven wanneer een wizard u begeleidt bij de overige aspecten van de installatie .
11

Selecteer " Standaard " op de installatie profielpagina . Klik op ' Opslaan en doorgaan . "
12

Pas alles aan informatie velden op de database configuratiepagina met eerder ingevoerde gegevens . Bijvoorbeeld , geef uw type database , de gebruikersnaam en het wachtwoord waar nodig. Klik op ' Opslaan en doorgaan . "
13

Geef het e-mailadres waar u geautomatiseerde berichten worden verzonden , de gebruiker referenties voor een onderhouds- account en een land en tijdzone die bij uw locatie wensen .
14

Klik op ' Opslaan en doorgaan ' om uw installatie af te ronden . Klik op de " Ga naar je nieuwe site " link naar de standaard startpagina te bekijken .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe de Drupal Header 
·Hoe maak je een Bulk Gebruiker…
·Hoe te Index de site met Drupa…
·Hoe maak je een Video Gebied v…
·Pagina vs Knooppunten in Drupa…
·Hoe Enkele profiel Velden bijw…
·PHP Template Functies in de mo…
·Hoe maak je een Flash Block in…
·In Drupal , Wat is het verschi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het upgraden van Band - in - a - Box 
·Hoe maak je Digimon werelddatacentrum Sq…
·Hoe je MS Word Stop Van Voortbouwend de …
·Hoe tot 128 Kbps streaming op iTunes Rad…
·Hoe Rip DVD Games 
·Hoe maak je visitekaartjes met Adobe Ill…
·Wat is Vongo Van Starz ? 
·Kenmerken van de NeoOffice tekstverwerke…
·Hoe te converteren van MOV naar AVI Onli…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com