Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Hoe te Theme Override in Drupal 6
Drupal is een open - source content management systeem dat instrumenten voor een efficiënte website creatie biedt . Door het downloaden en installeren van een grote selectie van private party 's - genaamd modules - u kunt verder de functionaliteit uit te breiden . Het uiterlijk van een Drupal website wordt bepaald door een bundel van PHP en CSS-bestanden genoemd een thema . Alles wat zichtbaar HTML creëert in Drupal wordt beschouwd als " themable " inhoud . Thema ontwikkelaar is een module die u zal toestaan ​​om het actieve thema van een Drupal 6 installatie aan de look en feel van uw website eenvoudig overschrijven . Wat je
Drupal
Devel
Thema ontwikkelaar
FTP client
Tekst editing software
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Download de thema ontwikkelaar en Devel modules . Open de bestanden met uw bestand compressie software , en daarna pak ze op je bureaublad . Sluit het bestand compressie software .

Log in om je website 2 met behulp van de FTP-client . Navigeer naar de "sites /all " map in de Drupal directory . Upload de inhoud van de map " modules " in " sites /all /modules . " Laat het venster FTP-client geopend .
3

Open uw Drupal website en meld u aan als beheerder . Navigeer naar " Site Building , " en ga naar " Modules . " Klik op de volgende nieuwe modules in te schakelen: Devel , Devel genereren , Devel knooppunt toegang , Theme ontwikkelaar. Scroll naar de onderkant van de pagina , en klik op ' Save Configuration '.
4

Terug naar uw startpagina of het knooppunt u wilt wijzigen . Klik op het grijze vak in de linker bovenhoek genaamd " Themer.info . " Dit zal leiden tot een grote grijze doos te verschijnen in de rechter bovenhoek . Klik op een element op de pagina . De PHP document verantwoordelijk voor de controle dat element van de pagina wordt weergegeven in het vak , samen met de code om dat element te veranderen .
5

Selecteer het knooppunt of element dat u wilt veranderen . Noteer de locatie van het bestand regelen dat element , en klik vervolgens op uw raam FTP-client en navigeert u naar die map . Download het . Php . of tpl.php bestand aangegeven op thema ontwikkelaar. Als er geen bestand is aangegeven , maar een functie naam is voorzien , downloaden de template.php bestand in de hoofdmap van uw thema .
6

Open het bestand in uw tekstverwerkingsprogramma en voer de volgende code aan de bovenkant van het document , gescheiden door een spatie van de code die volgt : < ? php

drupal_rebuild_theme_registry ( ) op ;

>


< br > 7

zoeken voor de functie of element dat u wilt overschrijven . Kopieer de functienaam in je Drupal Thema ontwikkelaar doos . Omschakelen naar uw tekstverwerker , en houd " Ctrl " en " F " Plak de naam van de functie in het zoekvak .

Schakel uw Drupal pagina 8 , en selecteer de eerste optie onder " Kandidaat optienamen " en vervangt de vorige functie naam met het nieuwe. Veranderen de code , en sla het bestand op en upload het naar de map die u nam het van . Klik op " Yes " wanneer gevraagd om bestaande bestanden te overschrijven .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe maak je een sessie Cache V…
·Hoe maak je een Drupal Weblink…
·Drupal Afbeelding Cache Tutori…
·Hoe de Drupal Module Handleidi…
·Hoe maak je een XMP Sitemap in…
·Drupal Theme Voorbeelden 
·Hoe maak je een HTML Purifier …
·Hoe het standaard Front- pagin…
·Begrijpen wat een Drupal Thema…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren een PPT 2007 naar PDF…
·Hoe te parallelle gegevensoverdracht 
·Gratis Karaoke Hulpmiddelen 
·Hoe maak je een Microsoft Word- tabel Fi…
·Hoe te Screensavers branden op DVD 
·Hoe te Ondertitels branden in Nero 
·De voordelen van Microsoft SQL Server 20…
·Hoe te converteren een Null Datum 
·Hoe je volledige systeem back-up 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com