Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Drupal Categorieën Menu van Content Types
Drupal 's core taxonomie functie geeft u een manier om te categoriseren en inhoud van uw site te organiseren . Content types , ook bekend als knooppunt types , niet over een ingebouwde taxonomie standaard , dus tot categorie koppelingen op basis van specifieke soorten inhoud , zoals pagina's , blog posts of artikelen toe te voegen , moet u eerst een standaard taxonomieterm toewijzen aan het type inhoud . Creëren Taxonomie voor Content Types

Maak een toegewezen taxonomieterm voor elk inhoudstype dat u wilt in een Drupal menu te markeren . Meld u aan bij uw site en klik op " Structuur ", vervolgens " Taxonomy . " Klik op " Add Woordenschat " om een ​​aangepaste woordenschat aan te maken . Noem de woordenschat " Content Types , " en klik op "Opslaan en toe Gebruiksvoorwaarden . " Add termen om de specifieke soorten inhoud die u wilt toevoegen aan het menu relevant . Bijvoorbeeld , om een ​​categorie " Blog Post " toe te voegen aan het menu , een " Blog Post " term . Herhalen als nodig is voor andere soorten inhoud .
De taxonomie toevoegen aan de Content Type

Wijs het type inhoud van een taxonomie term standaard om te zorgen voor de soorten content af te beelden in de menu . Klik op de "structuur" menu koppeling , klik vervolgens op "Content Types . " Klik op het type inhoud dat u wilt een standaard term toe te voegen aan , en klik op ' Bewerken '. Klik op ' Bewerken ' naast naar het veld dat u wilt gebruiken om de taxonomieterm stellen , of maak een aangepast veld . Ga omlaag naar het veld "Default Value " en typ de toegewezen termijn in de doos . Als u gebruik maakt van de radio selectievakjes , controleer dan de standaardwaarde . Klik op " Opslaan . " De taxonomie term is nu toegewezen aan de specifieke content type .
Toevoegen van de Content Type de Categorie Menu

Klik
op "Structuur ", vervolgens " menu's . " Klik op het menu dat u wilt de taxonomie categorieën toe te voegen aan , en klik op ' bewerken '. Klik op " add Link . " Voeg je taxonomie URL toe te voegen de individuele taxonomie categorie link. Klik op 'Opslaan'. Herhaal dit proces met de andere content type menu links toe te voegen . Als u klaar bent , klikt u op het menu koppelingen en sleep ze omhoog of omlaag op basis van de volgorde waarin u ze wilt weergeven inch
behulp Child 's

Eerder dan het toevoegen taxonomie categorie links naar de primaire menu , kunt u ze als een menu kind . Om de koppelingen als kind links te maken , klikt u op 'Bewerken' naast elk menu link in de "Menu " kolom , selecteer dan de " Parent Menu" widget . Kies het bovenliggende menu-item voor elke taxonomie categorie koppeling en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe maak je een thema View in …
·Hoe je Drupal Module Instellin…
·Wat is Taxonomie op Drupal 
·De activiteit Stroom Limit in …
·Hoe een website te migreren Dr…
·Hoe maak je een Miniatuur Toev…
·Hoe te Feed My Maps RSS Into D…
·Hoe maak je een login pagina v…
·Drupal SEO Tutorial 
  Related Articles
Hoe je Pad Namen in het Woord menubalk W…
Hoe je Lost Menu-items in Word Herstel 
Hoe kan ik een aangepaste Menutab in Wor…
Hoe te Voeg een Onderstreep aan een Offi…
Hoe maak je een menu maken met Open Offi…
Hoe maak je een Restaurant Menu op Word …
Hoe kunt u Steek een dropdown menu in Wo…
Wat is een Adaptive Menu in Windows Offi…
Hoe je het menu Opmaak in Word 2007 
  Software Articles
·Hoe maak je een e-mail button in Word 
·Hoe een bestand extensie zoeken in Unix 
·Stap-voor - stap DVD Rip 
·Hoe te openen een Doc Document 
·Wat staat er op Microsoft Office 2007 Pr…
·Hoe een bestand extensie Bepaal 
·Hoe je het contrast in CCCP Codec Adjust…
·Coding tools voor JVVH 
·Hoe te verwijderen Effecten op Photo Boo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com