Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe om dvd Kopiëren naar ITunes
Aangezien de meeste Apple mediaspelers zoals iTunes voornamelijk gebruik MPEG4 ( of MP4 ) voor video's , het afspelen van DVD op iTunes is een probleem als zijn filmbestanden zijn niet in dat formaat . U moet een MPEG4 -versie van de DVD-video moeten spelen op iTunes . Sommige DVD's worden nu verkocht met een iTunes Digital Copy optie , waarmee u een iTunes- compatibele exemplaar van de DVD direct naar je iTunes-applicatie te downloaden . Als uw DVD niet over iTunes Digital Copy , je een programma dat een MPEG4 exemplaar van de DVD te laden in iTunes zal nodig hebben . Instructies ITunes
Digital Copy DVD
1

Open de iTunes- applicatie op uw computer . Plaats de dvd in het dvd-station . Als het iTunes Digital Copy , wordt de schijf op de linkerkant van het venster onder ' Apparaten '.

Klik 2 op de schijf in de linker - zijkant lijst en het zal verschijnen in de belangrijkste scherm met een " Enter Code " tekstvak . Voer het serienummer van de dvd in het vak en klik op de knop "Inwisselen" . Wanneer het dialoogvenster waarin het lijkt , voert u uw Apple ID en wachtwoord
3

Ga naar de " downloads" selectie in de winkel lijst om het download proces te volgen ; . Je kunt het zien op de statusbalk . Zodra het klaar is gedownload , kunt u de video te openen van de ' Movies ' selectie 'in de bibliotheek .
Overige DVD's

Download 4 een DVD ripper programma zoals Xillisoft of handrem of Xillisoft en installeer deze op de computer . Zorg ervoor dat het programma kan video te converteren naar MPEG4 . Open de applicatie en laad je dvd in de diskdrive .

Import 5 van de DVD 's hoofdfilm bestand in de ripper programma door het selecteren van de " import " commando , gaat naar de keuzelijst en het openen van de map met de DVD-bestanden . Het juiste bestand zal de grootste met langste periode zijn.
6

Kies het bestandsformaat om te zetten naar de uitgang van het programma of de bestemming venster . Selecteer een MPEG4 of MP4-formaat , of een met ' iTunes ' of ' Apple TV ' in de naam . Ga naar de codecs of audio -formaat drop- down menu en selecteer een vergelijkbaar formaat .
7

Kies een bestemming op de computer om het MPEG4 -bestand op te slaan , of het nu het bureaublad of een map . Afhankelijk van het type programma , zal je ofwel blader andere drop- down lijst van bestemmingen of typ het volledige pad naam die met de aandrijving ( zoals in C :) .
8

Klik op de " OK , " " Rip " of" Convert "knop ( het kan ook een DVD -pictogram ) om het bestand op te slaan in een MPEG4 -formaat .
9

Open up iTunes -programma en voeg de MP4-bestand met de " toevoegen aan bibliotheek " commando of door het door hem aan de hoofdlijst scherm te slepen .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Waarom is er geen Audio Wannee…
·Hoe Flip Video E-mail 
·Hoe kan ik converteren EyeTV n…
·Hoe te converteren van MOV naa…
·Hoe kan ik een DVD converteren…
·Hoe te Deel uw Flip Video Film…
·Hoe te converteren naar JPEG A…
·Hoe te PAL films omzetten 
·Hoe te Extract een Xvid 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Apple DOCX omzetten naar DOC 
·Civil War Games voor de PC 
·Hoe maak je een Multiplication Mozaïek …
·Hoe te installeren Crystal Reports 2008 
·Wat is de extensie Odg ? 
·Hoe kan ik invoegen Een afbeelding over …
·Hoe te frequentieverdeling voor Executie…
·Hoe te veranderen van iTunes naar Window…
·Hoe maak je een Windows -software Mirror…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com