Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te Streaming Video Rip
Of op YouTube , Google Video of gewoon een willekeurige website , het internet staat vol van embedded streaming video . Het enige echte nadeel van deze video's is dat je moet wachten voor hen te bufferen voordat je ze volledig kunt kijken . Dit is niet zo'n groot probleem voor de korte video's , maar voor video's die u kijken over en weer , kan de buffering proces vervelend . Er is een eenvoudig proces dat u kunt gebruiken om streaming video rechtstreeks opslaan op het bureaublad van de computer , zonder het downloaden van programma's of bestanden . Instructies
1

Druk op de Windows Start knop in de linkerbenedenhoek van het computerscherm . Daar selecteert u " Configuratiescherm " en dubbelklik op " Netwerk-en Internet-verbindingen . " Kopen van 2

Zoek en dubbelklik op het " Internet-opties " icoon in de onderkant van het venster . Zodra het venster " Internetopties " wordt geopend , drukt u op de knoppen in het midden van het scherm dat " Bestanden verwijderen " en zeggen: " Cookies verwijderen . " Het verwijderen van proces kan tot een minuut in beslag --- u misschien denkt uw computer heeft bevroren , maar het heeft niet , dus wees geduldig .
3

Bezoek de website van de streaming video die u wilt opslaan en afspelen van de video van begin tot eind . U zult in staat zijn om alleen het deel van de video, die werd gespeeld redden . Bovendien , niet doorgaan naar de verschillende delen van de video , tenzij je niet wilt dat de overgeslagen secties te zijn in het opgeslagen bestand .
4

Selecteer het tabblad 'Extra' werkbalk van de browser , gelegen op de bovenkant van het venster van de website . Uit de lijst met opties die verschijnen , selecteer ' Internet-opties . "
5

Selecteer " Settings "in het midden van het venster dat opent , een tweede klein venster zal dan verschijnen . Vanuit dit venster op de " View Files "-knop . Een lijst met bestanden wordt geopend . Blader door de lijst en zoek het bestand van de video die u zojuist zag . Dit bestand zal de grootste in de lijst zijn , en moet worden vermeld op de top . Klik met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en druk op 'Kopiëren'.
6

Plak het bestand op het bureaublad van uw computer zodat u het later gemakkelijk vinden . Met de cursor ergens op het bureaublad met de rechtermuisknop op te maken een optiemenu weergegeven . Blader door de opties en links- klik wanneer het woord " Paste " is gemarkeerd .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren een VOB PAL…
·Hoe kan ik Flash films af te s…
·Hoe kan ik een ISO -bestand be…
·Hoe maak je een Photoscape Mov…
·Programma's om FLV converteren…
·Hoe te Lyrics Zet op een video…
·Hoe te converteren naar Zune V…
·Hoe Laat Somebody Else See You…
·Hoe maak je een Green Screen b…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Lokaal beveiligingsbeleid Reset o…
·Geluid verwijderen van software 
·Een back-up van een Symantec Exec Bestan…
·Hoe te Voeg een Onderstreep aan een Offi…
·Hoe maak je een Excel -werkblad Automati…
·Wat is de HP Advisor ? 
·Acquia Drupal Eisen 
·Hoe kan ik een Concept Map in MS Word 20…
·Hoe te Dozen van dezelfde grootte in Exc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com