Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te Dream bestanden converteren naar MPG -formaat
Dream bestanden zijn geanimeerde wallpapers gemaakt voor gebruik met de Stardock DeskScapes programma op Windows Vista . Ondanks de opmerkelijke animatie sequenties die zijn opgeslagen in vele Dream bestanden , deze wallpapers niet nemen veel van de CPU door een computer systeem om Vista upgrade hardwareversnelling . Droom bestanden kunnen alleen worden gelezen op Vista-systemen en in het Stardock programma . Als u wilt dat het bestand beschikbaar is voor gebruik op een andere computer hebt , moet u het te converteren naar een video bestand, zoals MPG . Instructies
1

Zoek de WMV back-ups van de Dream -bestanden . Elke Dream bestand dat u downloaden naar uw computer wordt opgeslagen in zowel de Dream -formaat en met een back-up van Windows videobestand . Deze WMV backup bestanden zal worden gevestigd met de Stardock DeskScapes op uw computer . Toegang tot hen door te gaan naar 'Mijn Computer' in het menu 'Start ' en het openen van de map " Program gegevens" . Ga naar de map " Stardock " en open vervolgens de map " DeskScapes " . De WMV back-upbestanden zal worden gevestigd in de " opgehaalde gegevens " map in de map " DeskScapes " en kunnen worden geïdentificeerd door het " wmv . " Extensie . Kopen van 2

Ga naar Zamzar . Deze gratis online bestand conversie site zal u laten het invoeren van een WMV- videobestand en hebben het omgezet in een MPG videobestand .
3

Bladeren om het " opgehaalde gegevens " map waar u vond uw WMV-bestanden en open het bestand dat u wilt converteren naar de Zamzar converter. Dit gebeurt onder " Stap 1 " op het Zamzar converter scherm . The Dream Files zelf kunnen niet direct worden geconverteerd , maar je zal het zelfde video van de WMV krijgen .
4

Kies " mpg " als uw type uitvoer uit de lijst met beschikbare formaten . De drop-down lijst met bestandstypen bevindt zich onder " Stap 2 " in Zamzar . De " mpg " wordt weergegeven in het gedeelte "Video formaten " van de lijst .
5

Vul uw e-mailadres in het vakje onder "Stap 3 " . Zamzar levert uw geconverteerde bestanden aan u per e-mail .
6

Klik op de " Convert " knop om de conversie te verwerken . Een pop - upbericht waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u het bestand wilt met behulp van de informatie die u verstrekt om te zetten . Klik op " Yes . " Het bestand dat u in de converter geopend zal beginnen te uploaden naar de Zamzar systeem . Heb je scherm niet sluiten terwijl het bestand uploaden . Zodra het bestand is geupload , kunt u weg te navigeren van de pagina . Uw geconverteerde bestand zal worden gemaild naar je eenmaal Zamzar heeft het omgezet . Dit kan een paar minuten tot enkele uren .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Het automatisch laden van de K…
·Licht Flash Transitie in After…
·Hoe HD- DVD's afspelen in Wind…
·Hoe kan ik een DVD kopiëren n…
·Hoe te branden van een ISO- be…
·Hoe maak je een Freeze Frame f…
·Hoe te verwijderen Pinnacle St…
·Hoe kan ik mijn dvd- collectie…
·Hoe zet ik mijn video's van mi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om muziek te branden van WMP naar CD…
·Hoe te Turn Off Reacties in Drupal door …
·Hoe maak je een brochure maken over Japa…
·Hoe je animatie software downloaden 
·Hoe je Media mappen verwijderen in Media…
·Hoe te kopiëren en plakken Tables Van E…
·Wat is een Key Overtreding ? 
·Hoe te verwijderen Pop Up Advertenties v…
·Wijzig zaak in xls 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com