Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Wat te gebruiken om te bekijken een AVI -bestand van de videoclip ?
AVI is een bestandsindeling die is gemaakt door Microsoft voor het opslaan van audio -en video-informatie . Een AVI-bestand te spelen op uw computer kan eenvoudig zijn , afhankelijk van het type . Want het is slechts een " container " formaat , zal u dezelfde audio-en video -codecs op uw computer zijn geïnstalleerd die zijn gebruikt om de codering van het bestand nodig . Het openen van het bestand

Of u nu een pc of een Mac , de makkelijkste om te doen is gewoon proberen om het bestand als u een videobestand zou afspelen . Het meest waarschijnlijk , je hebt ofwel Windows Media Player of QuickTime Player op uw computer geïnstalleerd . Wanneer u dubbelklikt op het bestand , moet het openen in de speler die je gekozen hebt om je standaard mediaspeler te zijn . Als het niet wordt geopend , als er een fout in het te openen of als alleen het audiogedeelte van het bestand speelt , zal je nodig hebt om erachter te komen hoe het bestand wordt gecomprimeerd .
Uitzoeken de Codecs

een codec is een programma dat een video codeert , meestal is kleiner voor gemakkelijke transmissie of opslag , en decodeert het zo kan worden afgespeeld om te maken. Een AVI-bestand kan worden gecodeerd met vele soorten codecs . Populaire vormen van video-codecs zijn MPEG - 1 , MPEG - 2 , MPEG - 4 , DivX en XviD . Er is ook het audiogedeelte van het AVI-bestand .

Er zijn twee eenvoudige manieren om erachter te komen het type codec nodig om het AVI-bestand af te spelen . De eerste manier is om te kijken naar het bestand eigenschappen . Om dit te doen op een pc , klik met de rechtermuisknop op het AVI- bestand en kies 'Eigenschappen'. Klik op de tab ' Samenvatting ' . Onder de rubriek "Video " , zal het laten zien wat voor soort " videocompressie " werd gebruikt om het bestand te maken . Onder de rubriek "Audio" , zal het de " audio format" te tonen . U kunt vervolgens doen een internet zoeken naar deze bestanden op de juiste codecs je moet installeren op uw computer te bepalen . Het proces is vergelijkbaar met een Mac , alleen moet je met de rechtermuisknop op en kies " Get Info . "

Een tweede manier om de aard van de codecs die nodig zijn om het AVI-bestand af te spelen op een pc te bepalen is om een te gebruiken software programma dat is gemaakt voor deze taak . GSpot en MediaInfo zijn populaire freeware programma's die figuur uit de codec gebruikt om het bestand te maken alsmede indien uw computer beschikt over de juiste codecs geïnstalleerd om het afspelen van de file .
De codecs installeren < br >

Zodra u achterhalen van de exacte video en audio codecs die nodig zijn om het AVI- bestand af te spelen , zal je moet downloaden en installeren . Zorg ervoor dat je gaat om een officiële site van het bedrijf dat de codec of een vertrouwde site voor software downloads aangemaakt .

Andere optie
is om een ​​alternatieve mediaspeler die bijna alle gemeenschappelijke codecs gebruikt voor het coderen omvat downloaden en afspelen van een AVI-bestand . Een van de meest populaire van deze is de VLC media player van VideoLAN . Gewoon downloaden van de speler en installeer het . Eenmaal geïnstalleerd , kan de speler worden gebruikt voor bijna elke AVI-bestand te openen en af te spelen . Op een pc , kunt u met de rechtermuisknop op het bestand , kies " Openen met " en klik vervolgens op " VLC Media Player ' of stel de VLC media player als standaard speler . Deze speler is ook beschikbaar voor de Mac , of u kunt de QuickTime- plug - ins controleren op de Apple- website om te bepalen of er een plug-in voor de benodigde codec . Een alternatief voor de VLC media player is MPlayer .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je DVD's kopiëren Fast 
·Hoe kan ik Thuis Foto & Video …
·Hoe kan ik een dvd Met Nero 6 
·Hoe kan ik een video op een ca…
·Hoe kan ik een DVD kopiëren n…
·Hoe te Sound Cut & Put in een …
·Waarom zijn de Video , Sound &…
·Hoe ASF naar WMV Met Freeware 
·Hoe maak je een iTunes account…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Sorority Life Toolbar Download 
·Hoe je Skype Video Conference opnemen 
·Hoe je Media Player gebruiken om rington…
·Hoe kan ik een afspeellijst uploaden op …
·Hoe kan ik Steek een Dot Tussen Woorden …
·Uitleg foto Persoonlijke wenskaarten Cre…
·Ik ben geen verbinding maken met een ext…
·Gids voor OpenOffice 
·Hoe te grote PDF -bestanden verkleinen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com