Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik AVI converteren Met Nero
AVI-bestanden zijn gecomprimeerd en grote bestanden die kan nemen veel van de computer ruimte . Ze te converteren naar een kleiner type bestand , zoals WMV , zal MPEG of Quicktime maken ze sneller , eenvoudiger branden te gebruiken met bewerkingsprogramma's en sneller voor online delen . " Vision " -software van Nero biedt eenvoudig toegang tot video conversie tools en de clips kunnen worden gebrand op een DVD direct na het wordt omgezet . Wat je nodig hebt
Nero Vision
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open " Nero Start Smart " en klik op de pijl naar links om het optiemenu te breiden . Klik op de pijl naar de sectie " Applications " uitbreiden en een " Nero Vision . " Klik eens op de link en wacht tot " Nero Vision " om te laden . Kopen van 2

Aan het hoofdmenu , klikt u op de link ' Bewerken videoclip " zegt . De " Nero Vision " movie editor wordt geladen . de editor beschikt over een tabbed bestand raam , een video preview-venster , en een tijdlijn venster .
3

Klik op de map icoon om de AVI- bestanden te importeren . Gebruik de Windows verkenner om door te kijken en vind de AVI-bestanden die u wilt gebruiken . Hold " CTRL " en klik op meerdere bestanden als u wilt AVI-bestanden te converteren naar een filmbestand .
4

Klik en sleep een AVI filmbestand naar de tijdlijn venster . Sleep extra AVI- bestanden op de tijdlijn ook. Klik en sleep de verschillende bestanden in de tijdlijn venster om de volgorde te wijzigen .
5

overgangen toevoegen aan de video clips door te klikken op het tabblad " Overgangen " in de rechter - bovenhoek . U kunt kiezen uit verschillende categorieën, waaronder " 3D ", " Wipes " en " Fades . "
6

Render de videoclip door te klikken op " Video exporteren . " Als je wilt branden de AVI-video's rechtstreeks op dvd en klik op de " Next " -optie en kies de " Burn Video to DVD" optie .

klik 7 op het drop-down menu in de " Video exporteren " venster om een ​​formaat te kiezen . De verschillende formaten zijn SVCD , VCD , DVD , DV , Email , MPEG - 1 , MPEG - 2 , HDV en Nero Digital .

Klik 8 op de optie configure om verschillende kwaliteitsinstellingen aan te passen voor zowel video en geluid . Alle van de standaardinstellingen worden ingesteld voor een optimaal geluid en video , zodat deze instellingen alleen wijzigen als u wilt dat de kwaliteit van de video te verlagen .
9

Kies een uitgang bron voor de video . Selecteer de map , kies een naam voor het bestand en druk op "OK . "
10

Voltooi de conversie door te drukken " Exporteren . " De video wordt automatisch converteren en een kleine geluidseffect wordt afgespeeld wanneer de conversie is voltooid .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren van OGM naa…
·Hoe goed een M2TS File Cut to …
·Hoe te VCD afspelen op Windows…
·Hoe te converteren een Amazon …
·Hoe kan ik meerdere DVD's kopi…
·Hoe te converteren naar Xvid 
·Hoe kan ik FLV converteren zon…
·Hoe te Voorkeuren verwijderen …
·Hoe je dvd's downloaden naar i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Geavanceerde Microsoft Excel Tutorial 
·Hoe Desktop Session Remote Set timeout 
·Het verschil tussen de Apache- webserver…
·Hoe maak je een persoonlijke kalender Cr…
·Hoe maak je een Live Screencast 
·Hoe te Turn My document in Word 
·Hoe maak je gratis Beats op een computer…
·Hoe het afdrukken van een logo in Drupal…
·Hoe maak je een System Backup in Windows…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com