Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een Light Saber In een video
Licht sabel effecten op video hebben de twinkeling in de ogen van ieder " Star Wars " fan sinds de eerste film in première in de late jaren 1970 . Door de magie van rotoscoping , dit effect is haalbaar voor iedereen met een personal computer , een huis camcorder en een zwaard . Wees geduldig . echter, het proces is lang en lastig als het pad van de Jedi . Wat je nodig hebt
Sword
Duct Tape
camcorder met een USB-connectiviteit
USB -kabel
Personal computer
Adobe Premiere Pro 2.0
Adobe CS2
Show meer instructies
voorbereiden en opnemen het Zwaard

omslag 1 het blad van de gekozen zwaard met duct tape . Bedek elke centimeter van het metaal in een oplopende , dunne wrap door het opwinden van de tape rond het oppervlak van pommel tot punt. . Palm het mes door het vastgrijpen van de duct tape om ervoor te zorgen de band houdt het mes stevig kopen van 2

Stel de videocamera op te nemen van een 10 - tot 15 -seconden -venster . Noteer het zwaard wordt gezwaaid ( door u of een andere persoon) op een wenselijke manier voor deze periode. Stoppen met opnemen nadat de tijd is verstreken .
3

Bevestig een uiteinde van de USB-kabel aan op de USB -poort van de camcorder met het andere uiteinde aan op de USB- poort van de computer . De camcorder moet

Open Adobe Premiere 4 blijft ingeschakeld voor dit proces . Door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad . Klik op " Start een nieuw project , " kiezen voor de optie DV - NTSC gelegen aan de linkerkant van het pop - up venster . Een drop - down menu zal verschijnen . Selecteer " Standard 48kHz " in dit menu. Noem het project in het venster balk aan de onderkant van het venster . Klik op "OK " wanneer alle onderdelen van deze stap zijn voltooid .
5

Selecteer " File Capture " uit de ramen tabs aan de bovenkant van het scherm . De laatst opgenomen video wordt weergegeven in het zwarte frame in het linker gedeelte van het venster van Adobe . De hele clip mag niet langer dan 10 tot 15 seconden , zoals vermeld in stap 2 zijn.
Video vastleggen
6

Selecteer de video te spelen door te klikken op de "Play " knop aan de onderkant van het venster Adobe . Klik op "Set in " aan de rechterkant van het venster van Adobe te kunnen vastleggen van het beeld . Selecteer "Pause " toen tien seconden van de film zijn verstreken . Klik op "Set out " onder de eerder geselecteerde "Set in " knop . Selecteer " In /Out " te laten Premiere naar het gedeelte van de video die net is geselecteerd vangen .
7

Naam van de clip in het venster dat zal verschijnen bij het vastleggen is voltooid . Klik op " OK . " Sleep het AVI-bestand dat net is genoemd in de tijdlijn met de rechtermuisknop op het bestand aan de linkerkant van het venster van Adobe en te slepen naar de rechterkant van de Video1 tijdlijn .
8

Markeer de film in de tijdlijn in de plaats het is net verhuisd naar . Klik op " File " in de rechterbovenhoek van het venster van Adobe , dan " export" van de drop- down menu , dan " Movie . " Het bestand moet worden ingesteld als " filmstrip " en het bereik moeten worden geselecteerd als de " Werkgebied bar . " Klik op "Save " aan de rechterkant van het venster . Het bestand zal een paar momenten om te besparen afmaken . Sluit Adobe Premier .
Rotoscoping

Open Adobe PhotoShop CS2 9 door te klikken op het pictogram op het bureaublad . Selecteer het eerder opgeslagen filmstrip en open het in het PhotoShop programma . De film zal verschijnen in veel frames langs de ruit PhotoShop .
10

Selecteer de " Line gereedschap " in de Photoshop -programma . In dezelfde werkbalk selecteert u de achtergrondkleur van de lijn tool om " White . " Stel de lijndikte van de lijn tool om 3 tot 4 pixels of genoeg om te dekken 2/3 van de grootte van het zwaard gebruikt in de video

Zoom in op het eerste paneel van video op 150 11 . - procent tot 200 procent resolutie . Sleep de lijn gereedschap over de lengte van het zwaard of sabel , zodat een witte balk loopt over de lengte van het blad . Herhaal dit proces voor elk frame in de filmstrip -bestand .
12

Selecteer " lagen " van de werkbalk Adobe . Markeer elke " Shape xxx " laag. Klik met de rechtermuisknop en selecteer " samenvoegen lagen " in het pop - up venster . Dubbelklik op de naam van de nieuwe laag en te vervangen door " Blades . " Vanuit dit scherm selecteert u " Filters , " dan " Blur , " dan " Gaussiaans vervagen . " Kies een straal helft van de breedte van de lijn gebruikt op elk frame van de film .
13

Selecteer " Duplicate lagen , " het instellen van waarden van 75 procent dekking in de blend mode , 12 procent spread , 84 - pixel grootte in " Elements ", en 50 procent bereik in " Kwaliteit . " Pas kleur van het licht sabel door het selecteren van het gekleurde vak in het midden van het menu . Selecteer een felle kleur . Sla het bestand op .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe TS 
·Hoe te verwijderen EasyShare 
·Hoe te Lag verminderen in Mijn…
·Wat is Roxio Creator MyDVD LE …
·Het kopiëren van een film op …
·Hoe je Cue -bestanden uitpakke…
·Video editing software voor Wi…
·How to Get Rid van de Green Ba…
·Window Movie Maker Video Effec…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is Toshiba Speech System ? 
·Vulnerabilityassementtools 
·Hoe de pagina -opties in Photoshop CS2 V…
·Hoe te Column Letters & Cijfers in Excel…
·Hoe te Spector verwijderen op een Mac 
·Wat is Leading in InDesign ? 
·Hoe kan ik MP4 -bestanden in WMV -formaa…
·Hoe je contacten Synch Van Entourage naa…
·Verschil tussen SQL Server en Windows 20…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com