Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een Video Flip Upside Down
Als u probeert een digitaal videobestand af te spelen op uw computer en de video speelt op zijn kop , dit is waarschijnlijk te wijten aan de grafische kaart of de video 's die op uw computer zijn geïnstalleerd . Om de video te kunnen bekijken , moet u de video op de kop te draaien . U kunt dezelfde methoden gebruiken om de video flip ondersteboven als je een verlangen om het te spelen ondersteboven op het scherm . Instructies

Poging 1 om de video rechtop of ondersteboven met slechts een toetscombinatie om de video gewoon bekijken op uw computer draaien . Volgens de Universiteit van Ohio State Help Desk , op " Ctrl + Alt " en de " Up" pijl tegelijk kunt de video spiegelen in sommige besturingssystemen , zoals Windows XP .

Download 2 video - editing software die video kan flip ondersteboven als je nodig hebt om de video op te slaan zodra deze is omgedraaid . Een paar standaard video - editing programma kan video
3

spiegelen , met inbegrip van Windows Movie Maker en iMovie . Start uw video - editing programma uit de pictogram op het bureaublad , menu 'Start ' of taakbalk van de computer . Upload uw bestand om het programma door te gaan naar het menu "Bestand " , selecteer " Import " en het navigeren naar de map waar het bestand is opgeslagen . Dubbelklik op het bestand om het te openen .
4

Markeer de gehele videoclip die u geïmporteerd en sleep de videoclip van het paneel is in in tijdlijn van de video - editing programma 's . De nadruk wordt anders gedaan in verschillende programma's . In iMovie bijvoorbeeld , moet u op aan het begin van de eerste miniatuur van de clip en sleep het vak aan het einde van de laatste miniatuur . In Movie Maker , kunt u markeren door te gaan naar " Bewerken> Alles selecteren . "
5

Flip de video . In iMovie , klikt u op het gereedschap Uitsnijden op de werkbalk en verschillende opties verschijnen op het videoscherm . Klik op de rechter-of linker draaiende pijl twee keer om de film te draaien op zijn kop . In Movie Maker , ga naar het menu "Extra " en klik op "Effecten " om de "Effecten " venster te openen . Sleep de " Rotate 180 "-effect naar de clip die u wilt ondersteboven draaien op de tijdlijn .
6

Sla het omgedraaid film . In iMovie , ga naar " Delen > Film exporteren , " noem het filmbestand en klik op "Exporteren" om te exporteren naar uw harde schijf . In Movie Maker , ga naar " File > Film publiceren , " voert u een naam voor de film -bestand en klik op " Publiceren " te publiceren op uw harde schijf .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe uw eigen CCTV bouwen DVR 
·Hoe te converteren naar AVI op…
·Hoe te VLC gebruiken op een tw…
·Hoe kan ik een afspeellijst in…
·Hoe te Turn Ondertitels Off op…
·Hoe kan ik een dvd in Windows …
·Hoe een M4P converteren naar e…
·Hoe kan ik converteren EyeTV n…
·Hoe kan ik Blu - Ray branden o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Systemen Compatibel met Skype 
·Problemen met Excel Macro's Wanneer gaan…
·Hoe te Lagen ordenen in GIMP 
·Hoe kan ik een MP3 afspelen in Ubuntu 
·Gebruik van Help in Excel 2007 
·Hoe Set Up 5 met 3 kolommen in Word 2007…
·Hoe Bewerken Canon M2TS bestanden 
·Hoe kan ik YouTube video's converteren n…
·Hoe maak je van een normale verdeling Cu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com