Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe om dvd- films dupliceren
Rippen van een DVD van de schijf op uw computer kunt u de videobeelden gebruiken vanaf de DVD in meerdere computerprogramma's , zoals mediaspelers en video-editor . Als je wil gewoon een duplicaat van de film te maken voor back-up , kunt u het filmbestand rippen naar uw computer en recht het bestand branden op schijf . Wat je nodig hebt verhuur dvd -r -verhuur dvd - brandprogramma
Toon Meer Aanwijzingen
DVD Decrypter

Download 1 en installeer DVD Decrypter op uw computer . DVD Decrypter kan worden gedownload van de website van de fabrikant ( zie bronnen ) . Kopen van 2

Open het menu " Start " , " Alle programma's " en klik op de map " DVD Decrypter " . Klik op de " DVD Decrypter " notering in de map om het programma te starten .
3

Plaats de dvd die u wilt dupliceren in het dvd -station . Wacht tot de DVD informatie te bevolken in het venster DVD Decrypter .
4

Klik op het menu "Mode" . Beweeg over de optie "ISO " en kies " Lees " van de kleine kaart die omhoog komt .
5

Kies de map waarin u het bestand moet worden opgeslagen op de harde schijf door te klikken op de map door " Destination ", navigeren naar de map in het venster dat verschijnt en klik op " OK . " Klik op de " decoderen " knop om het ISO-bestand rippen van de DVD en sla het op in de map .
6

Verwijder de dvd uit het dvd-station en plaats een lege dvd-r in het station . Ga naar " Mode" en kies " ISO > Write . " Klik op de " Write " knop om de dvd- bestand naar de lege schijf .
DVD Shrink en DVD -Burning Software

downloaden 7 en installeer DVD Shrink . DVD Shrink kan worden gedownload drom website van de fabrikant ( zie bronnen ) .

Plaats 8 de dvd die u wilt dupliceren in het station en start DVD Shrink van " Start > Alle programma's> DVD Shrink . " Druk op de "Open Disk " -knop en kies de DVD drive in het venster dat verschijnt .
9

Druk op de " Disk Backup Full" knop . Op de "Backup" scherm , vink " ISO image " om ISO te kiezen als het bestandstype .
10

Klik op de map met " Doel selecteren Image File . " Kies de map waarin u de ISO worden bespaart , typ een naam voor het ISO en klik op de knop "OK " . Er verschijnt een bericht wanneer de back-up van de ISO is voltooid .
11

Schakel de dvd in de drive met een blanco DVD-R . Start een willekeurige dvd - brandsoftware die u op uw computer hebt geïnstalleerd . Volg de aanwijzingen op het scherm om het ISO-bestand branden op de schijf .
Easy DVD Clone
12

Download en installeer Easy DVD Clone op uw computer . Easy DVD Clone kan worden gedownload van CNET ( zie bronnen ) .

Plaats 13 de dvd in het station en start Easy DVD Clone van " Start > Alle programma's . " Selecteer het DVD-station dat de dvd die u wilt rippen ( als u meer dan een dvd- drive aangesloten op de computer , selecteert u het gewenste station door op de pijl omlaag door "DVD " in het gedeelte " Bron " . Bevat als uw computer maar een dvd-station , het programma selecteert automatisch het).
14

Klik op de radioknop naast "Folder " om de map als het downloaden bestemming in te stellen . Klik op het mappictogram om de map op de computer waarop u wilt het bestand op te slaan kiezen .
15

Klik op de knop "Start " . De DVD- ISO-bestand kopieert naar de map op uw harde schijf . Tijdens het kopiëren , wordt de voortgang bewaakt door percentage op de balk aan de onderkant van het scherm .
16

Vervang de dvd-schijf in het station met een lege schijf en branden de ISO je geript op de DVD . Kies het ISO-bestand door te klikken op de cirkel door "Map" in de sectie " Sources " en klikken op het mappictogram om het ISO- bestand van de harde schijf te selecteren . Verander de " Target " om "DVD " te selecteren, de DVD drive in de lijst station en klik op "Branden ".

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik een VHS omzetten na…
·Hoe je Adobe Flash Reader 9 In…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe MTS Speel in Windows Vista…
·Hoe je Final Cut Pro in Broadc…
·Hoe je DVR bestanden verplaats…
·U kunt converteren van een vid…
·Hoe te M4V converteren naar AV…
·Hoe je Media Center Keep on To…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Student wachtwoord in Mi…
·Hoe te geschulpte randen maken in Illust…
·Hoe te gebruiken Visual Basic om een wer…
·Hoe te Transfer Time Bereken 
·Hoe Clean Up Catalogi in Backup Exec 
·Hoe te downloaden CD Muziek op uw iTunes…
·Hoe maak je een schets Beeld op Adobe Ph…
·Hoe Vergelijk Two Excel spreadsheets & H…
·Hoe te IPA Typ in Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com