Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik video Overdracht van cd naar iTunes
DVD's vervangen Video-CD's als gevolg van de grotere hoeveelheid opslagruimte ze boden . U kunt een video-cd op de harde schijf van een computer kopiëren en de video converteren bestand naar een formaat dat op iTunes kunnen worden gebracht voor het overbrengen naar een iPod voor het bekijken van het. Je zal een DVD-kopie -programma en een video - naar - iPod conversie programma . Velen zijn beschikbaar zonder kosten voor Macs en pc's . De procedure is eenvoudig en kan worden uitgevoerd zonder enige deskundigheid in het werken met videoformaten . Instructies
1

Download een dvd- kopieerprogramma en een video - naar - iPod conversie programma naar het bureaublad van de computer , bijvoorbeeld de gratis trial -versie van de Magic DVD RipperDVD kopieerprogramma en de vrije Videora iPod Converter programma ( zie de links in Resources ) . kopen van 2

Dubbelklik op het pictogram is van elk programma dat ze ooit hebben gedownload . Volg de menu aanwijzingen om beide programma's op de harde schijf van de computer te installeren . Herstart de pc na de installatie van beide programma's is voltooid .
3

Werp de disc -lade . Zet de video-cd op de disc-lade met het label naar boven . Sluit de lade .
4

Dubbelklik op het DVD-kopie programma om het te lanceren . Selecteer het DVD-station van de " Devices " drop down menu . Selecteer "CD " van de "Formaat" drop down menu . Selecteer " MPEG - 1 " van de " Type" drop-down menu .
5

Klik op de knop "Bladeren" naast de " Opslaan in" of het tabblad "Output Files " . Navigeer in het venster dat verschijnt op het bureaublad . Klik op de "Open" knop op de rechterbenedenhoek van het venster .
6

Klik op de " Copy " of " Clone " knop op de dvd- kopieerprogramma . Wacht tot een voortgangsbalk gevuld of een percentage tally bereikt " 100 % . " Stoppen met de DVD-kopie -programma . Werp de disc -lade . Verwijder de video-cd . Sluit de lade .
7

Dubbelklik op het pictogram van de video - naar - iPod conversie programma 's om het te lanceren .

Klik 8 op de " Add File ( s ) "knop op het hoofdscherm van de video - naar - iPod conversie programma 's . Navigeer naar het bureaublad in het venster dat verschijnt . Klik op het video- bestand of bestand dat is gekopieerd van de video-cd met de muis . Klik op de "Open " knop op het venster om het venster te sluiten .
9

Klik op de " MP4 " of " iPod " drop down menu onder het tabblad " File type" op de video - op - hoofdscherm iPod conversie programma 's .

Klik 10 op de knop "Opties" op het hoofdscherm van de video - naar - iPod conversie programma 's . Selecteer "Best " in het " video kwaliteit " drop-down menu in de nieuw venster dat verschijnt .
11

Klik op de " Apply " knop aan de linkerkant van het venster . Klik op de knop " OK " op de rechterkant van het venster om het venster te sluiten .

12

Naam van de iPod - compatibele video -bestand dat zal worden gemaakt in de kolom "Naam" op de video -to - iPod hoofdscherm conversie programma 's .
13

Klik op de "Start " of " Convert" knop op het hoofdscherm van de video - naar - iPod conversie programma 's .

Druk 14 de " Done " knop op de bevestiging venster dat verschijnt wanneer de video- bestand is opgeslagen als een iPod - compatibele video- bestand naar het bureaublad . Sluit de video - naar - iPod conversie programma .
15

Dubbelklik op het pictogram van het iTunes- programma op te starten . Sleep de iPod - compatibele videobestand in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm van de iTunes- programma .

Wacht 16 als de voortgangsbalk op de top midden van het hoofdscherm verplaatst het iTunes- programma 's van links naar rechts . Quit het programma iTunes wanneer de vooruitgang verdwijnt .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe naar Mount & Open Files Me…
·Hoe te Clips Download naar Rea…
·Hoe te Bezuinigingen in After …
·Problemen met Out of Sync MKV …
·Hoe te Mod video te convertere…
·Hoe kan ik FLV -formaat video'…
·Windows Media Player speelt ge…
·Hoe een M4V converteren naar M…
·Hoe doet u mee MPG bestanden 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Border toevoegen aan een…
·Hoe te XVID & AVI bestanden branden op e…
·Hoe te tekstrichting wijzigen in een Mic…
·Kan ik gebruiken Skype voor Overseas Tal…
·Hoe een SWF insluiten 
·Hoe te Turn on Artemis 
·Hoe te REC converteren naar DV & AVI 
·Hoe te AutoPlay activeren 
·Hoe te slepen Album Artwork in iTunes 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com