Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik een DVR - M een Mpeg DVD Met Freeware
Microsoft Digital Video Recording -bestanden converteren , afgekort DVR - MS of DVR - M , spelen in de Windows media toepassingen Windows Media Player en Windows Media Center . De bestanden hebben dezelfde basisfuncties in digitale videorecorders , zoals de mogelijkheid om te spelen en opnemen tegelijkertijd . Gecodeerd met de MPEG - 2 video-formaat , DVR - MS- bestanden bevatten de juiste video- bestandstype voor overdracht naar MPEG DVD , hoewel veel dvd - brandprogramma's niet het bestandsformaat herkennen . Om branden in een programma dat de DVR -MS formaat niet herkent , moet u eerst het bestand te converteren naar MPEG . Wat je nodig hebt verhuur dvd -r
Toon Meer Aanwijzingen
Convert DVR -MS naar MPEG
1

downloaden Any Video Converter en installeer het op uw computer . Hoewel een aantal video conversie programma DVR - MS-bestanden , met inbegrip van AVS Video Converter en OJOsoft Total Video Converter , de enige freeware die bekeerlingen DVR - MS is Any Video Converter kan converteren . Kopen van 2

Upload de DVR - MS bestand dat u wilt converteren naar Any Video Converter . Om het videobestand te uploaden , klikt u op de " Add Video " knop , ga naar de map die het bestand in het venster dat opent en dubbelklik op het bestand bevat . Het verschijnt in het hoofdvenster van het scherm Any Video Converter .
3

Selecteer een MPEG- bestandstype als de output formaat in Any Video Converter . Om een MPEG output formaat selecteren , klikt u op de pijl door " Profiel " en kiest u " MPEG - 1 Movie ( * . Mpg ) " of " MPEG - 2 Movie ( * . Mpg ) " uit het menu .
4

Klik op de " Output Folder " knop . Navigeer naar een map op de harde schijf waar u het geconverteerde bestand wilt opslaan wilt , klikt u op het pictogram van de map en kies " OK " om deze in te stellen als de doelmap .
5

Druk op de " Encode " button . De ingevoerde DVR - MS-bestand converteert naar MPEG - 1 of MPEG - 2 en slaat naar de geselecteerde doelmap .
Brand de MPEG naar DVD

Download 6 DVD - branden freeware . Gratis programma's die kunnen branden MPEG DVD's bevatten Burn4Free CD en DVD en Free Easy CD DVD Burner ( zie bronnen ). Installeer het programma dat u downloaden naar uw systeem .
7

In het MPEG-bestand aan het brandprogramma . Aan het bestand toe te voegen , klik op "Add Video " of "Add File " en vind het bestand in het venster dat verschijnt . Vervolgens dubbelklikt u op het bestand .

Klik 8 door de volgende paar schermen in de brandende programma door te klikken op de pijl-rechts of de " Next " knop op elk scherm . Deze schermen bieden tools voor het aanpassen van menu's , maar je hoeft niet om de menu's aan te passen .
9

Plaats een lege dvd in de dvd-lade van de computer . Druk op de knop die "Burn" of " schrijven" op het laatste scherm van de dvd - brandprogramma zegt . De MPEG brandwonden aan de DVD .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te PAL converteren naar NT…
·Het automatisch laden Borders …
·Hoe te Extract VOB naar AVI 
·Hoe maak je een tweede scherm …
·Hoe maak je een Chicony instal…
·Wat is in de SLN -bestanden? 
·Hoe kan ik nieuwe menu's voor …
·Hoe te verwijderen en opnieuw …
·Hoe naar het Configuratiescher…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Een Fix voor spyware 
·Hoe kan ik geavanceerde Proxy Logs Delet…
·Wat kan ik gebruiken om te openen MPP -b…
·Hoe maak je een PowerPoint- bestand conv…
·Hoe maak je een Microsoft SQL Server 200…
·Hoe maak je een bestandsextensie te vind…
·Hoe te Voeg een Animated Graphic om Powe…
·Hoe te Sync Services in iCal 
·Hoe maak je een gratis en Printable krui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com