Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een video te maken met een nummer & Pictures Toevoegen
Misschien wilt u een diavoorstelling maken om uw foto of een eenvoudige video om te gaan met een door u opgenomen song showcase . Met Windows Movie Maker kan dit worden bereikt door te klikken en te slepen bestanden . U kunt een aantal verschillende programma's gebruiken - Windows Live Movie Maker is vergelijkbaar - maar WMM is ongeveer net zo gebruiksvriendelijk als het wordt, en in de meeste gevallen komt het met Windows . U kunt deze gratis downloaden , hoewel, als je niet al hebt . Instructies
1

Importeer het lied in Windows Movie Maker . Open een nieuw project , en klik op " Importeren audio of muziek " in de linkerbovenhoek. Zoeken naar het mp3-bestand van de song die u wilt en klik . De song file verschijnt in de bovenste helft van het venster Movie Maker . Kopen van 2

Sleep het bestand naar de " tijdlijn " aan de onderkant van het scherm . Klik en houd op het pictogram in de bovenste helft van het venster , en sleep het naar de bodem . Laat het lied op 0 seconden , zodat de muziek meteen zal beginnen , of later als u foto's wilt voordat de muziek begint .
3

Importeer uw foto's . In de linkerbovenhoek van het venster , klik deze keer op " Afbeeldingen importeren. " De foto's zullen beschikbaar zijn in de bovenste helft van het venster worden, net zoals het lied deed voordat .
4

Sleep de foto's een voor een in de tijdlijn van het venster . Ze zullen verschijnen op de tijdlijn boven het lied . Je kunt uitrekken of trim de foto's in de tijdlijn om ze te laten verschijnen voor een langere of kortere periode . Bewaak uw vooruitgang met de "Preview "-scherm in de rechterbovenhoek van het venster .
5

Vul de tijdslijn met uw foto's tot het einde van de song . Zorgen voor een goede mix van onderwerpen , kleuren en stemmingen in uw foto's te maken . Trim het einde van de song file aan te sluiten bij het ​​einde van de laatste foto . Als u meer foto's hebt , kunt u gewoon een ander nummer toe te voegen aan het einde van de eerste door terug te keren naar stap 1 .
6

je video uploaden naar YouTube ( als u eigenaar bent van de relevante auteursrechten ) door " publishing " het project om een ​​compatibele bestandstype . Anders , opslaan en toon het aan uw familie en vrienden op het volledige scherm . Klik rechts op de preview-scherm en selecteer " Volledig scherm . "

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te Clips bijsnijden in Pre…
·Hoe DVD -recorder bestanden be…
·Hoe kan ik AVI video te conver…
·Hoe Sony HD converteren naar A…
·Hoe kan ik iTunes video's conv…
·Hoe te converteren naar VOB Vr…
·Hoe kan ik video bestanden naa…
·Hoe om WMV- bestanden Split 
·Hoe kan ik AVI films af te spe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Pagina draaien opslaan in Adobe R…
·Hoe maak je een Random Number Sequence i…
·Hoe om te verhuizen naar GIMP 
·Hoe maak je een Windows Media Player Ski…
·Hoe kan ik een e-mail knop in Flash Maak…
·Hoe maak je een website met behulp van N…
·Wat is MPEG - 4 XviD ? ​​
·Hoe te Lagen in Photoshop Scheid 
·How to Get Rid van Microfoon Vertraging …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com