Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik een MKV -bestand bewerken
MKV is een bestandsformaat dat wordt gebruikt voor digitale video coderen . Terwijl MKV bestanden kunnen worden gestreamd via bepaalde media spelers en geupload naar mobiele apparaten , de video is niet typisch bewerkt in de originele opmaak . Door zijn gespecialiseerde aard , wordt een MKV-bestand meestal omgezet in een andere variëteit aan digitale video voordat het wordt bewerkt . De media wordt niet ondersteund door de populaire video- editing programma's als Windows Movie Maker , Roxio Creator , Adobe Premiere , QuickTime Pro en Final Cut . Maar Avidemux , een gratis video afspelen en bewerken van het programma , is een uitzondering . Naast het bewerken van MKV bestanden Avidemux kan ook te slaan in hun originele formaat . Instructies

Downloaden en installeren 1 Avidemux . De applicatie kan rechtstreeks worden verkregen bij de software- auteur ( zie bronnen ) . Kopen van 2

Launch Avidemux . Ga naar " File " op het programma menu en selecteer "Open ... " Blader naar het MKV-bestand in het bestand selectie dialoogvenster . Selecteer de video en klik op "Open . " De media zullen in het programma worden geladen .
3

Zoek films in het MKV-bestand dat moet worden verwijderd . Beweeg de play hoofd op de clip tijdslijn aan het begin van het beeldmateriaal . Klik op de " Marker A " icoon . Beweeg de play hoofd op de clip tijd lijn naar het einde van het beeldmateriaal . Klik op het icoon " Marker B " . Ga naar " Bewerken " en selecteer "Verwijderen . "
4

Zoek films in het MKV-bestand dat moet worden herhaald. Beweeg de play hoofd op de clip tijdslijn aan het begin van het beeldmateriaal . Klik op de " Marker A " icoon . Beweeg de play hoofd op de clip tijd lijn naar het einde van het beeldmateriaal . Klik op het icoon " Marker B " . Ga naar " Bewerken " en selecteer " Kopiëren . " Beweeg de play hoofd op de clip tijdslijn om het invoegpunt van de gekopieerde beeldmateriaal . Ga naar " Bewerken " en selecteer " Plakken ".
5

Zoek films in het MKV-bestand dat moet worden herschikken . Beweeg de play hoofd op de clip tijdslijn aan het begin van het beeldmateriaal . Klik op de " Marker A " icoon . Beweeg de play hoofd op de clip tijd lijn naar het einde van het beeldmateriaal . Klik op het icoon " Marker B " . Ga naar " Bewerken " en selecteer " Cut ". Beweeg de play hoofd op de clip tijdslijn om het invoegpunt van de snede beeldmateriaal . Ga naar " Bewerken " en selecteer " Plakken ".

Reverse 6 ongewenste bewerken veranderingen door te gaan naar " Bewerken " en selecteer "Reset Bewerkt . "
7

Render bewerken veranderingen door te gaan naar " File ", " Save" te selecteren en te kiezen voor de optie " Save Video " . Richten zich op een besparing bestemming in het dialoogvenster voor het opslaan bestand . Hernoem de bewerkte video in het veld " File Name " . Gebruik het . Mkv bestand extensie . Klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Alternatieven voor Camtasia vo…
·Hoe te converteren WMV naar DV…
·Hoe je ISO Burn Van Roxio 9 
·Hoe te VCD maken met behulp va…
·Hoe te converteren een MP4 Mov…
·Hoe te VirtualDub Install 
·Hoe gebruik Handbrake om een M…
·Wat Is de AVC codec ? 
·Hoe Video importeren in Adobe …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je UltraVNC verwijderen 
·Hoe om te leren Medisoft 
·Hoe te verwijderen van de Range Naam in …
·De PDF Plug werkt niet in Word 2008 voor…
·Hoe PDF Pagina's combineren in Linux 
·Hoe te SEPM opnieuw installeren 
·Hoe te verwijderen Kaspersky Anti - Viru…
·Hoe PowerPoint 2007 converteren naar Fla…
·Hoe je gegevens te extraheren uit QuickB…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com