Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te Cool Effecten toevoegen aan video's
Zodra u uw video hebt geschoten op een band of een digitaal opslagmedium , is het tijd om wat toeters en bellen toe te voegen . Met een paar toevoegingen , zoals overgangen , muziek en titelpagina's , kan je video gaan van amateur op zoek naar iets interessant en professioneel . Om te beginnen , moet u een aantal fundamentele video- editing software. Veel mensen zullen vinden dat Mac's iMovie en Windows Movie Maker al op hun computers zijn geïnstalleerd , en maken het heel eenvoudig om leuke effecten aan uw video , inclusief het toevoegen van titelpagina's , overgangen en muziek . Instructies
1

Open uw video-editor en start een nieuw project door te klikken op " File " en vervolgens " New Project" of een soortgelijke functie specifiek voor uw bewerkingsprogramma . Kopen van 2

Importeer uw video op uw video-editing programma . Elk programma is iets anders , maar dit wordt in het algemeen bereikt door te klikken op " File " en vervolgens " Import ", dan is het selecteren van de map of het apparaat uw video wordt opgeslagen op . Als de video op een videoband , moet u uw video- camera aansluiten op uw computer met een FireWire-kabel .
3

Sleep uw geïmporteerde video van de " Clips " of "Evenementen " ruit ( waar het zou moeten verschijnen na het importeren ) naar de tijdlijn van de video- editing programma .
4

Voeg een titelpagina aan het begin van uw film . In iMovie wordt dit bereikt door te klikken op het icoon " T " onder de video -viewer , het selecteren van het type van de titel pagina die u wilt gebruiken uit de lijst die verschijnt er , dan is de selectie te slepen naar de plaats waar u het wilt weergeven in de tijdlijn . Zodra het er is , klikt u op de tekst in de video -viewer om de tekst te veranderen om uw aangepaste bericht .

In Movie Maker , titels toevoegen door uw cursor op de plaats waar u wilt een titel te verschijnen , en klik op ' tools " en vervolgens" titels en verantwoording . " Voer in de tekst , kiest u de gewenste animatie voor de tekst , en klik op ' Voeg Title . " De titel moet dan verschijnen in de plaats op de tijdlijn waar u het laatst hebt je cursor .
5

Voeg overgangen tussen de opnamen als een ander cool effect voor uw video . Voor iMovie , klik dan op de " Transitions " icoon onder de video -viewer , die opent de verschillende overgangen , zoals doekjes , vervaagt en oplost . Klik op de gewenste overgang en sleep deze naar de tijdlijn tussen de twee clips die u wilt weergeven tussen .

Voor Movie Maker , opnieuw plaatst u de cursor in het deel van de tijdlijn die u graag uw hebben overgang verschijnen . Klik vervolgens op " Tools" en " Overgangen 'en selecteer de gewenste overgang in de lijst , en klik op ' Toevoegen aan Timeline " of "Add to Storyboard . "
6

muziek aan uw video als een ander cool effect . In iMovie , klikt u op het pictogram muzieknoten onder de Video Viewer , kies vervolgens uit de iTunes- muziekbestanden die verschijnen . Sleep het muziekbestand dat u wilt gebruiken om het geselecteerde gedeelte van de tijdlijn .

Voor Movie Maker , worden audio- bestanden geïmporteerd , op dezelfde wijze als videobestanden . Klik op ' Bestand ' en vervolgens ' Media-items importeren ' en selecteer het muziekbestand van de bestanden en mappen op uw computer . Wanneer de audio wordt geïmporteerd , sleept u het van het deelvenster Clips om de audio sectie van de tijdlijn .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Projectorscherm Verhuur 
·Hoe te gebruiken VLC te commun…
·How to Set Up een Home Media C…
·Hoe kan ik Rip DVD -bestanden …
·Hoe MTS spelen in Media Player…
·Hoe kan ik een video bestand t…
·Hoe kan ik een video op een co…
·Hoe naar VOB bestanden Ripped …
·Hoe speel ik een film gemaakt …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Red Iguana 's Color Get t…
·Hoe USB Drivers herstellen 
·WordPerfect naar Word-conversie 
·Hoe de Write Protection verwijderen op e…
·Hoe kan ik bewerken 32 - bits afbeelding…
·Hoe te Vinyl Kopiëren naar een cd 
·Hoe kan ik een Trojan virus te verwijder…
·Hoe vindt New Usenet Groepen 
·Hoe te Slideshows in PowerPoint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com