Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Voors en tegens van VLC Player
VLC is een gratis, open - source mediaspeler van het VideoLAN non - profit organisatie . De ontwikkelaar verdeelt de software en de broncode met behulp van een GNU publieke licentie , waarmee een gebruiker om het programma te wijzigen op welke manier hij wenst. Hoewel VLC is een krachtig en full-featured media player , is het missen bepaalde eigenschappen die sommige andere mediaspelers bezitten . Weeg de voors en tegens van het gebruik VLC om te beslissen of het de juiste speler voor uw behoeften . Formaat Ondersteuning

VLC
kunnen videobestanden afspelen in bijna elk formaat , zoals AVI , MPEG , WMV en MOV , evenals de meest voorkomende audioformaten , waaronder MP3 , Ogg Vorbis en FLAC . Het kan openen streaming video van het internet , en ondersteunt fysieke dvd's , vcd's en audio-cd . Het kan niet , echter , spelen een paar minder gangbare bestandsformaten . VLC biedt slechts gedeeltelijke steun , bijvoorbeeld voor de RealMedia -formaat , en niet bepaalde versies van de Indeo Video -codec ondersteunen .
Resource Gebruik

VLC
is een lichtgewicht mediaspeler die relatief weinig systeembronnen gebruikt . Het kost niet veel geheugen of processor kracht vereisen , en de programmabestanden zelf nemen weinig ruimte op de harde schijf . Dit betekent dat u VLC kan draaien op hetzelfde moment als een aantal andere programma's zonder zorgen over uw systeem te bevriezen of crashen .
Interface

Om ervoor te zorgen VLC 's resource gebruik laag , het programma maakt gebruik van een bare - bones grafische interface . Hoofdvenster van het programma bestaat alleen uit de video- scherm , bovenste menubalk en een rij van de controles aan de onderkant . In tegenstelling tot sommige andere mediaspelers , VLC heeft geen grafische mediabibliotheek browser . Als je gewend bent om te bladeren door video thumbnails in een mediatheek of zoek je collectie voor een specifiek bestand in uw mediaspeler , kan VLC de interface voelt verouderd en moeilijk te gebruiken .
Eigenschappen
< br

VLC > is een zeer uitgebreide en aanpasbare stukje software . U kunt de besturingselementen configureren in het hoofdvenster op elke gewenste manier , je kunt rubriek "Voorkeuren " het programma ook gebruiken om bijna alle video-en audio-instelling in het programma , waaronder codec instellingen , video filters , netwerkinstellingen en hot - keys te veranderen . Wanneer u een videobestand afspeelt in VLC , kunt u de snelheid te veranderen , maak een lus , set bladwijzers of neem een screenshot van de video .
Documentation

Hoewel kenmerken VLC 's zorgen voor een grote mate van controle over het programma , kan het uitzoeken hoe deze functies te gebruiken moeilijk blijken . De enige officiële documentatie voor VLC is een wiki die , de ontwikkelaar geeft toe , is gedeeltelijk " verouderd of onvolledig is . " Het optimaal gebruik maken van de functies van VLC zal waarschijnlijk inhouden dat de uitgaven een redelijke hoeveelheid tijd het graven door de menu's van het programma .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren naar VCD Au…
·Hoe te Netflix verwijderen in …
·Hoe te Sync Audio naar video i…
·Hoe te ConvertX gebruiken om D…
·Hoe maak je een video met Toon…
·Tutorial voor Adobe Premiere P…
·Hoe te MOV's coderen X264 
·Hoe maak je een CyberLink DVD …
·Hoe te BIN converteren naar MP…
  Related Articles
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe te Kop-en voetteksten toevoegen aan …
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe u uw standaard stijlen en documenten…
Hoe naar Bekijken en afdrukken in Word 2…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe te Spelling en grammaticacontrole in…
Hoe te Zoeken en vervangen meerdere woor…
Hoe je zowel portret en landschap oriën…
  Software Articles
·Hoe maak je een Easy PowerPoint Slide Sh…
·Hoe een String Pass om een Like Command …
·Hoe maak je een Media Player Object invo…
·Hoe te Stronghold 2 
·Hoe de Pijl in PowerPoint 
·Wat is de oorzaak iTunes om Freeze ? 
·Hoe maak je een Vista Antivirus Protecti…
·Hoe te Potloden converteren naar Blue Li…
·Hoe gebruik Open Office Calc een Checkbo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com