Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te Clear Green Screen Beelden in iMovie Krijg
Green screening , ook wel bekend als chroma key , kunt u elke schijn van groen in een afbeelding te verwijderen en te vervangen door wat je maar wilt . Het belangrijkste aspect van een project met groen scherm is voorbereiding . Er zijn verschillende factoren te overwegen bij het fotograferen van de beelden . Er zijn ook enkele kleine stappen die u kunt nemen bij het bewerken om het beeld scherper te maken . Het is gemakkelijk om fouten bij het gebruik van een groen scherm te maken , maar met de juiste planning is het gemakkelijk om fouten te voorkomen . Wat je nodig hebt
iMovie
Videocamera
Video -ingang vermogen
Groen scherm
Toon Meer Aanwijzingen
Met Chroma Key in iMovie
1

IJzeren het groene scherm . Eventuele rimpels zal kijken vreemd op de camera , dus zorg ervoor dat het groene scherm is kreukvrij . Controleer kledij van het onderwerp en alle rekwisieten die gebruikt zullen worden . Elke groen zal verdwijnen . Dit kan leiden tot het onderwerp te kijken als een zwevende kop . Hang je groen scherm recht en zelfs , met iets duidelijk , zoals Scotch Tape . Als u iets niet duidelijk zijn , kunt u gebruik maken van wasknijpers , maar zorg ervoor dat ze uit het schot .

Licht 2 de voorgrond en de achtergrond . Het is belangrijk dat zowel het onderwerp als het groene scherm gelijkmatig verlicht zijn . Gebruik aparte maar soortgelijke lichten over het onderwerp en het scherm , of u kunt buiten schieten overdag . Doe voldoende ruimte tussen uw onderwerp en het scherm om schaduwen te voorkomen . Gebruik de hoogst mogelijke resolutie , vooral als er veel beweging . Bewegingsonscherpte kan er vreemd uitzien , zodat het minimaliseren het zo goed als je kunt .
3

Draai slijpen effecten van uw camera uit . Sommige camera's worden geleverd met de mogelijkheid om een afbeelding te verscherpen . Dit ziet er beter uit onder normale omstandigheden , maar met een groen scherm kan een schets rond het onderwerp te creëren . Ervoor zorgen dat het onderwerp zo dicht mogelijk op natuurlijke wijze in het richten als ze kunnen worden . Als je kunt , gebruik maken van een beeldscherm om het beeld te zien tegen een achtergrond tijdens het fotograferen .
4

Importeer de green screen beeldmateriaal in iMovie en bewerken op de gewenste lengte . In het drop - down menu , ga naar iMovie en selecteer 'Voorkeuren'. Zet een vinkje in het vak met de tekst " Geavanceerde hulpmiddelen weergeven . "
5

Sleep de afbeelding die je zult gebruiken als achtergrond in de iMovie- bak en uit te breiden om de lengte van de opname . Bijsnijden van de afbeelding op de gewenste grootte . Sleep het groene schermmateriaal op de achtergrond . Een pop - up menu verschijnt . Selecteer " Green Screen ". De afbeelding onderwerp lijkt nu over de achtergrond foto .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te Camfrog gebruiken op Li…
·Hoe kan ik een MPG bestand con…
·Hoe te Overlay -advertenties o…
·Hoe kan ik een dvd maken van e…
·De snelste manier om MOD besta…
·Hoe te installeren YouTube Dow…
·Hoe maken Nieuwe DVD 's op iDV…
·Hoe maak je een VOB bestand co…
·Hoe je een AVI Flip video te c…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Moving Too Fast 
·Voorbeelden van CSS in Google Documenten…
·De Format Structuur van een PDF-bestand 
·Hoe maak je grafieken in Excel maken met…
·Hoe te Booklet Covers ontwerpen 
·Hoe te Assemblies in QuickBooks Build 
·Hoe Video Record Van QuickTime 
·Wat is de SPR bestandsextensie? 
·Microsoft Word , Powerpoint en Excel Tut…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com