Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te converteren H264 naar VOB
Video gecodeerd met de H.264- standaard hebben meestal ofwel de MP4 of M4V -bestand extensie en worden vaak gebruikt voor video- podcasts en video's gemaakt voor mobiele apparaten . Als u een DVD wilt van uw H.264 video's maken en afspelen van de schijf in een gewone DVD-speler , kunt u de bestanden converteren naar de VOB- formaat, dat is het gemeenschappelijk formaat voor DVD-video . Verschillende programma laat je H.264 video's converteren naar het VOB -formaat , maar u kunt ook een online video conversie dienst te gebruiken ook . Instructies
ConvertFiles.com
1

Gebruik uw webbrowser om te navigeren naar de ConvertFiles.com website . ConvertFiles.com is een gratis video conversie website die veel formaten ondersteunt en mogelijk niet geschikt voor zeer grote videobestanden of een gebruiker met een trage internetverbinding . Kopen van 2

Klik op de knop "Bladeren" next om " Kies een Local file" en selecteer vervolgens uw H.264- videobestand . Klik op 'Openen'. Klik op de "Output Format " drop - down lijst en selecteer " Video Object File ( . VOB ) . "
3

Klik op " Convert " om uw video te converteren . U kunt de status van het uploaden te zien op een voortgangsbalk op de knop hieronder . Klik op de video download link die wordt weergegeven op een nieuwe pagina na de conversie is voltooid .
Emicsoft VOB Converter
4

Koop de volledige versie of download de trial versie van Emicsoft VOB converter van de Emicsoft website . De proefversie laat je alleen de helft van een bestand om te zetten onder de vijf minuten lang of vijf minuten van een bestand langer dan vijf minuten lang .
5

Open het programma en klik op "Add File " in de buurt van de top van het venster . Selecteer uw H.264 -bestand en druk op " Enter " om het toe te voegen aan de lijst met bestanden die moeten worden geconverteerd . U kunt meerdere bestanden toe te voegen indien nodig .
6

Klik op de knop "Bladeren" in de buurt van de onderkant van het venster om een locatie te selecteren om het geconverteerde bestand op te slaan . Klik op de grote ronde pictogram in de rechterbenedenhoek van het venster om uw H.264- bestand te converteren naar VOB . Klik op " OK " nadat het proces is voltooid .
OJOsoft Total Video Converter
7

Download de gratis proefversie of kopen OJOsoft Total Video Converter van de OJOsoft website . < Br >

Launch OJOsoft Total Video Converter 8 . Klik op " Bladeren " naast " Input File Name , ' zoek het H.264 -bestand en klik op ' Openen '.
9

Klik op de " To VOB "knop op de programma 's werkbalk . Klik op de " VOB Profiel " drop - down lijst en selecteer een kwaliteitsniveau en het formaat . U kunt NTSC of PAL als het formaat , met NTSC zijn de standaard formaat voor video's die u wilt afspelen in dvd-spelers in de Verenigde Staten . U kunt lang spelen , standaard of hoge kwaliteit als de video kwaliteit te selecteren . Hoge kwaliteit video's zal het grootste bestandsgrootte en langspeel zal hebben de kleinste maat .
10

Klik op " Bladeren " naast " Output File Name" hebben als je wilt naar een andere locatie te selecteren en naam voor het geconverteerde bestand . Klik op "Convert " om uw bestand te converteren naar VOB .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik YouTube converteren…
·Hoe kan ik dvd's op mijn iPod …
·Hoe te MOV-formaat 
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe maak je een dvd met Window…
·Problemen Tussen de Digital Co…
·Hoe je een AVI bestand afspele…
·Hoe je foto's scannen naar Mak…
·Hoe te PalZones Wijzigen om ee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een object kopiëren en Schi…
·Hoe je Media Player 11 Fix 
·Hoe te converteren een Floppy afbeelding…
·Hoe te RegCure verwijderen 
·Hoe de resolutie een Video 's Make Bigge…
·Hoe maak je een roman in MS Publisher Fo…
·Hoe de som van een groep van cellen in E…
·Hoe maak ik een PDF van een pagina van e…
·Hoe te Xvid -bestanden samenvoegen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com