Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe maak je een FLV- bestand converteren naar een film cd
FLV flash video -bestanden niet afspelen op veel dvd-spelers , hoewel sommige nieuwere modellen zullen standaard computer video tegemoet . Als u wenst om de compatibiliteit van uw disk met dvd-spelers te verzekeren, moet u uw FLV -video -bestand te converteren naar een formaat dat uw cd -brander kunt gebruiken om een ​​SVCD film te maken met een standaard formaat dat verschijnt in de meeste nieuwere dvd-spelers . Verschillende software- opties zijn beschikbaar , zowel gratis als voor aankoop , om u te helpen deze taak te volbrengen . Wat je
Conversie Software
Lege CD
computer moeten met CD /DVD-brander
Toon Meer Aanwijzingen
Het omzetten van de File

Download 1 en installeer het gratis Any Video Converter van een online software- bron, zoals CNET.com of TuCows.com . Start de software . Video converter software pakketten vaak zijn vrij om te proberen , maar watermerk de video-output bestand totdat u betaalt aan het programma te registreren . Basisversie Any Video Converter is gratis en doet geen watermerk van de bestanden .

Klik 2 op " File " en vervolgens " Video toevoegen " en kies uw bestand . Je kunt het makkelijker te vinden door FLV selecteren als bestandstype en vervolgens de browse-venster toont alleen uw FLV -bestanden te maken . Kies het bestand , en klik op ' Openen'.
3

Kies " File " en vervolgens "Set Output Folder " om een doelmap voor het bestand te kiezen . Maak er een lege map , zodat u uw bestanden gemakkelijker later overzetten naar de film cd .
4

Kies " DVD-video NTSC Film " In de " Profile " menu in de rechterbovenhoek .
Goedkope 5

Klik op de " Convert " knop aan de bovenkant van de pagina . Wacht tot de software te voltooien omzetten van het bestand . Sla het MP4-bestand gemaakt om uw werkmap .
Burning de SVCD
6

Open de DVD /CD-brander software die bij de dvd /cd-brander kwam . Nero en Roxio -software beiden hebben de mogelijkheid om video- CD 's ( SVCD 's ) te maken van de standaard MP4-bestanden .
7

Kies in het menu voor het branden van cd 's , selecteer vervolgens het programmapunt uit het menu voor het maken van video -cd 's . Klik op het item .
8

Laad de MP4- bestand gemaakt met de Any Video Converter software in het cd movie maker . Zorg ervoor dat de MP4-bestand is niet te groot om te passen op de cd . De software zal u vertellen dat wanneer je het uploadt .
9

Kies de bekeerling optie en wacht tot de software om het bestand te converteren en branden op uw CD.The software zal de bestanden die u nodig hebt en ze op de CD te branden klaar om te gaan .

Test 10 cd film . Niet alle dvd- spelers CD versies van de standaard NTSC of PAL video- bestand te lezen op een cd . Controleer om te zien of het werkt op uw specifieke speler .
Alternate One Step Proces
11

Download en registreer Total Video Converter software of andere full-featured video converter software uit CNET.com , Tucows.com of een andere gratis software download site . Installeer de software en open het.
12

Selecteer " File " en upload het FLV- bestand of de bestanden die u wilt converteren .
13

Kies " omzetten " en selecteer NTSC DVD als de output formaat . Start het conversieproces de aanwijzingen te volgen en laat de software zijn werk doen . Wanneer het dossier volledig is , wordt het venster brander CD /DVD automatisch pop-up .
14

Brand de bestanden die u hebt gemaakt om een SVCD de aanwijzingen te volgen van de software biedt
15 .

Test de cd in uw dvd-speler . Nogmaals , niet alle DVD-spelers zijn geschikt voor het lezen standaard NTSC of PAL DVD- bestanden die op een SVCD .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe kan ik AVI en MP4 converte…
·Hoe kan ik video Split in Afte…
·Screen Recording Software voor…
·Hoe te Record Live From een vi…
·Hoe te MPG video's converteren…
·Hoe om Flash Video te converte…
·Hoe te HyperCam gebruiken op L…
·Hoe maak je een Movie Clip Voe…
·Hoe Achtergrond muziek maken o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het wijzigen van de tekstkleur op een Mi…
·Hoe te Individual Pagina's uitpakken in …
·Hoe Set Up voor Boekdrukkunst 
·Hoe te ConvertX gebruiken om dvd 3 met K…
·Hoe maak je een schijf voor fouten Scan 
·Microsoft SQL Server Reporting Services …
·Hoe je titels toevoegen aan rapporten in…
·Het verschil tussen Max Gladheid & Scher…
·Hoe maak je een Cisco Unified Meeting Pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com