Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe kan ik een dvd converteren naar een MP3-speler
DVD -discs zijn geworden van de de- facto betekent voor het bekijken familie herinneringen , aangezien zowel video en audio kan worden bekeken op elke stand-alone dvd-speler . De audio van een DVD- disc kan de harde schijf van een computer worden gekopieerd zonder de audio via een instelling op een disc kopiëren programma . Er zijn een aantal disc kopiëren programma's beschikbaar voor zowel Mac als pc's , velen van hen zijn gratis en alle van hen werken op een vergelijkbare manier . De audio van de dvd kan vervolgens worden omgezet in een MP3 audio bestand af te spelen op elke MP3-speler , met behulp van een audio- conversie programma .. Wat je nodig hebt
Computer
internetverbinding
webbrowser verhuur dvd -station
MP3-speler kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Zet de DVD in een audio Track < br >
1

Download een disc kopiëren programma naar het bureaublad van de computer , bijvoorbeeld het MacTheRipper programma voor een Mac of de Burn4Free voor een PC ( zie de links in de rubriek " Resource " ) .
2

Dubbelklik op het pictogram van het programma wanneer het is gedownload . Volg de menu- instructies om het programma te installeren op de harde schijf van de computer . Herstart de pc na de installatie is voltooid .
3

Dubbelklik op het pictogram van de schijf kopiëren programma om het te lanceren . Werp de disc -lade van de dvd- drive. Zet de DVD- disc in de lade . Sluit de lade .
4

Selecteer het DVD-station uit het drop down menu onder de " Devices " of "Drive" icoon op het hoofdscherm van de cd kopieerprogramma 's .
5

Selecteer "DVD " uit het drop - down menu onder het symbool " disc " op het hoofdscherm van de disc kopieerprogramma 's .
6

Ga naar " File ", " Save To " aan de bovenkant van het scherm . Navigeer naar het bureaublad in het venster dat verschijnt . Klik op " OK " om het venster te sluiten .
7

Klik op de "Eigenschappen " of Disc opties "knop op het hoofdscherm van de cd kopieerprogramma 's .

Deselecteer 8 de selectievakje naast de kolom videospoor in het venster dat verschijnt . Sluit het venster door te klikken op de " OK" knop aan de onderkant van het venster .
9

Klik op de " Copy " of " Go" of "Start" knop aan de onderkant van het hoofdscherm van de cd kopieerprogramma 's . Wacht overal van 10 minuten tot twee uur voor de schijf kopiëren programma om de audio van de DVD te kopiëren en op te slaan op het bureaublad.
10

Sluit de schijf kopiëren programma wanneer het bevestigingsvenster verschijnt . Werp de disc -lade . Verwijder de dvd . Sluit de lade .
omzetten audio naar MP3
11

Download een gratis audio- conversie programma naar het bureaublad van de computer , zoals de vrije Audacity audio conversie programma dat werkt op zowel Mac als pc's ( zie link in de rubriek " Resource " ) .
12

Dubbelklik op op het pictogram van het programma wanneer het is gedownload . Volg de menu- instructies om het programma te installeren op de harde schijf van de computer . Herstart de pc na de installatie .
13

Dubbelklik op het pictogram van het audio- conversie . programma om het te lanceren
14

Sleep het audiobestand dvd naar het pictogram van het audio conversie programma - het pictogram op het bureaublad , in het Dock aan de linkerkant van het scherm of op de bodem van het scherm .

Klik 15 op de " Options " knop op het hoofdscherm van de audio conversie programma 's .
16

Selecteer de " audio" tab aan de bovenkant van de venster dat verschijnt . Klik op het selectievakje "Stereo " . Klik op de " Noise reduction " checkbox .
17

Selecteer " 128kbps " uit het drop - down menu op het raam.
< br > 18

Klik op de " Apply " knop aan de onderkant van het venster . venster sluiten door te klikken op de " OK" knop aan de onderkant van het venster .
19

Selecteer " Save als MP3 file "uit het drop - down menu onder " file " aan de bovenkant van het scherm .
20

Naam het MP3-bestand dat is ongeveer te worden gemaakt in de " kolom " aan de top van het venster dat
22

is verschenen .
21

Selecteer " Bureaublad " uit het drop - down menu onder het tabblad ' Locatie ' in het midden van het venster . Druk op de " Save" knop aan de onderkant van het venster om het MP3- bestand naar het bureaublad op te slaan .
23

Sluit de audio conversie programma, zodra het raam verdwijnt en je teruggebracht naar het audio- conversie programma 's hoofdscherm .
24

Archief of het audio- bestand dat is gemaakt van de dvd-schijf te wissen . de MP3-bestand kan nu naar een MP3-speler worden gezet .
Putting The MP3 -bestand naar de MP3-speler
25

Dubbelklik op de MP3- speler software-programma op te starten , bijvoorbeeld het programma iTunes op een Mac of een PC voor de iPod ( zie link in de " Resource " . paragraaf ) Sleep het MP3 audiobestand naar het pictogram van de software -programma de MP3- speler - het pictogram op het bureaublad , in het Dock naar links of aan de onderkant van het scherm Wait als software-programma van de MP3-speler kopieert de MP3 . bestand naar de map op de harde schijf van de computer .
26

Sluit de MP3-speler eind van de MP3-speler aan op de MP3-speler . Sluit het USB-uiteinde van de MP3-speler aan op een USB-poort op de computer .
27

Klik eenmaal op de icoon van de MP3-speler die in het hoofdscherm van de MP3- speler software-programma 's verschijnt . Klik op de " Music " of "Audio" tabblad bovenaan de MP3- speler hoofdscherm van softwareprogramma 's . Selecteer het MP3-bestand door het controleren van de checkbox of door eenmaal te klikken op het.
28

Klik op de "Sync " knop aan de onderkant van het hoofdscherm van de MP3-speler van softwareprogramma 's . Drag het MP3-bestand naar het pictogram van de MP3-speler in plaats als er geen "Sync" -knop om .

Wacht 29 drukt als een voortgangsbalk verschijnt om de tijd die nodig is voor het MP3-bestand op te merken worden gekopieerd naar de MP3-speler . Klik op het icoon van de MP3-speler als de voortgangsbalk verdwijnt . Selecteer "Eject " uit het pop - up menu . Sluit softwareprogramma van de MP3- speler . Koppel de MP3-speler kabel van de USB -poort van de computer en van de MP3-speler .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe kan ik een MPG converteren…
·Hoe Video Uittreksel uit SWF -…
·Hoe kan ik een video op een MP…
·Het automatisch laden van een …
·Hoe kan ik een dvd rippen naar…
·Hoe kan ik een RMVB bestand 
·Hoe naar MOV converteren naar …
·Problemen met Power DVD 
·Kijkers voor de DAV File Type 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Excel 's BIN2DEC Functie Gebr…
·Tutorial over Notities nemen met Keynote…
·Hoe te Nummerplaten maken in Photoshop 
·Transact - SQL Datumfuncties 
·Excel Software Training 
·Toegang tot een USB- drive Van VirtualBo…
·Problemen Opening Kantoor Impress PPTX 
·Hoe invoer op te schonen voor SQL 
·Het automatisch laden van de automatisch…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com