Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe je 4GB Video uploaden
Digitale videobewerking kan uw harde schijf verbruikt . Video's met hogere resoluties zijn bijzonder groot , en de beperkingen van de grootte van een upload kan het een gedoe om een plek om een ​​hoge - kwaliteit video te delen te maken . Huidige limiet van YouTube is twee gigabyte , dus aan om op de site die u zou moeten ten minste twee kleinere video's te maken . Als u het bestand te splitsen in meerdere delen , maar u kunt die stukken uploaden naar diverse websites. Wat je nodig hebt
Bestand splitsen software
Toon Meer Aanwijzingen
HJ - Split ( Windows /Linux )
1

Open uw internet browser en bezoek HJ - Split website ( zie bronnen ) . Klik op de " hjsplit.zip " link naar de applicatie te downloaden . Unzip het archief en dubbelklik op het EXE te lanceren HJ - Split . Kopen van 2

Klik op de " Split "-knop om het menu File Split openen . Klik op " Input File" en zoek uw videobestand . Markeer de video en klik op "OK . "
3

Pas de ' Split bestandsgrootte " tot een beheersbaar tempo . De meeste gratis file hosting sites beperken uw upload tot 200 megabyte , dus voer een cijfer rond 190 megabytes om te voorkomen gaan over de limiet . Voor een videobestand , die in eerste instantie is vier gigabyte , zal dit maakt ongeveer 25 afzonderlijke stukken van uw dossier .
4

Klik op de knop 'Start' om het splitsen van uw bestand te beginnen . Een nieuw venster wordt de voortgang van het bestand openen en weergeven . Voor een dergelijke grote mediabestand , kan dit een lange tijd afhankelijk van uw verwerkingskracht nemen . Wees geduldig en wacht tot je een melding dat het programma klaar is met het splitsen van uw bestand te ontvangen .
5

Bezoek een gratis file hosting website , zoals Megaupload of Mediafire ( zie bronnen ) . Klik op de " Upload bestand "-link en zoek het eerste stuk van uw reeks split -bestanden op uw harde schijf . Upload al deze bestanden . Om een ontvanger om de video af te spelen , zullen ze nodig hebben om elk een van de bestanden te downloaden en weer samenvoegen op hun eigen computer met behulp van een vergelijkbaar hulpprogramma zoals HJ - Split .
Split & Concat ( mac )
6

Open uw internet browser en bezoek de Split & Concat software website ( zie bronnen ) . Klik op de " Download "-link om het bestand op te slaan op uw harde schijf . Open het gele pictogram om de toepassing te starten .
7

Open een nieuw Finder-venster en zoek uw videobestand . Sleep het bestand naar de onderkant van het scherm totdat de dock verschijnt . Drop het bestand op de gele Split & Concat icoon. Het menu Split zal naar beneden vallen op de Split & Concat toepassing .
8

Voer een geschikte grootte voor de stukken van het gesplitste bestand . Het maken van de stukken te klein zal betekenen dat u zult moeten een groot aantal afzonderlijke bestanden te uploaden , maar als de stukken te groot zijn , zal je problemen met het vinden van een hosting service om ze te uploaden hebben . Veel gratis file hosting websites hebben een cap op 200 megabyte per bestand , dus kies een grootte tussen 190-195 megabytes om te voorkomen dat over de limiet .
9

Klik op " OK " en wacht tot uw dossier te verdeeld in al zijn onderdelen . De stukken zullen worden opgeslagen in dezelfde map als het originele bestand.
10

Bezoek een gratis file hosting website , zoals Megaupload of Mediafire ( zie bronnen ) . Klik op de Upload Bestand koppeling en zoek het eerste stuk van uw split -bestand . Upload deze en de rest van deze bestanden . Om een ontvanger om de video af te spelen , zullen ze nodig hebben om elk een van de bestanden te downloaden en weer samenvoegen op hun eigen computer met behulp van een vergelijkbaar programma als Split & Concat .
< br >

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe speel ik een DVD op mijn l…
·Hoe kan ik video Split in Afte…
·Hoe te WAV Samenvoegen met BMP…
·Hoe kan ik een DVD naar een MP…
·Hoe een Live Stream streamen v…
·Hoe maak je een film in Adobe …
·Hoe je het karakter te verande…
·Hoe naar WAV converteren naar …
·Hoe de audio bewerken in een v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Photoshop te maken Text…
·Hoe je Amazon MP3's sturen naar iTunes 
·Hoe te gebruiken Avast om een virus te v…
·Hoe kan ik Excel de functie DAGEN360 Geb…
·Hoe te verwijderen van een EVO Filter 
·Hoe om afbeeldingen in Photoshop Fix 
·De beste gratis Xvid Spelers 
·Hoe te eten Menu's afdrukken 
·Hoe maak je een Slideshow Ga terug en Fo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com