Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
PC naar PC Gesprekken
Gesprekken gemaakt van een personal computer naar de andere , die bekend staat als Voice over Internet Protocol ( VoIP ) , kunnen gebruikers geld te besparen op interlokale en internationale gesprekken . PC - to- PC spraakoproeping vereist alleen dat beide partijen een high - speed internetverbinding en beide worden met behulp van dezelfde VoIP-dienst met dezelfde software geïnstalleerd . In plaats van te worden geleverd via telefoonlijnen , worden oproepen gerouteerd via het Internet . Een brede selectie van providers bieden PC - gebaseerde gesprekken . Google Talk

Google
biedt Google Talk , een downloadbare chat applicatie die gratis voice chats biedt met iedereen in de wereld die ook gebruik maakt van de dienst . Google Talk biedt ook audio- conferencing-mogelijkheden , en het integreert Een gebruiker hoeft alleen maar te klikken op een naam in haar contactpersonenlijst om een ​​chatvenster te openen , klik dan op de " call" -knop . Een microfoon en luidsprekers nodig zijn om PC te bellen met Google Talk .
Yahoo! Messenger

Yahoo! Sports Messenger biedt ook gratis PC - to- PC gesprekken overal in de wereld . Het is een chat- applicatie die veel werkt zoals Google Talk , het aanbieden van tekst of voice chat -sessies . De applicatie biedt ook de mogelijkheid om een gratis voicemail boodschap aan het emailadres van de ontvanger als een audio- attachment .
Windows Live Messenger

Windows Live Messenger biedt spraak en webcam video chat met andere Windows live Messenger- gebruikers en Yahoo! Messenger gebruikers . De dienst wordt geïntegreerd met andere Microsoft-producten , zoals Microsoft Outlook , zodat gebruikers zien wanneer een contactpersoon online is en laat een 30 - seconden video voicemail .
Skype

Skype
is de meest populaire van de pc-gesprekken diensten , met ongeveer 170 miljoen gebruikers wereldwijd vanaf 2011 . Skype biedt gratis , onbeperkt PC - naar - PC gesprekken naar een andere Skype- gebruiker . Gebruikers hoeven alleen een computer luidspreker ( of de hoofdtelefoon ) en een microfoon om gesprekken te maken hebben . Skype biedt ook gratis audio conference calling tussen Skype-gebruikers . Skype- gebruikers kunnen ook bellen naar mobiele telefoons of vaste lijnen voor een laag tarief per minuut maken .
Overwegingen

Terwijl particulieren en bedrijven mogelijk honderden dollars per maand kunnen besparen met behulp van pc-gesprekken diensten , zijn er een paar nadelen . De eerste is dat de meeste pc-gesprekken diensten bieden niet 9-1-1 nood - oproep -mogelijkheden , wat betekent dat PC -diensten bellen kan een vervanging voor conventionele telefoon-diensten niet zijn. Het tweede nadeel is dat de audiokwaliteit grotendeels afhankelijk van de snelheid van internetverbindingen de gebruikers . Als er veel congestie van het netwerk tijdens een gesprek , kan de geluidskwaliteit slecht zijn.

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe je RealPlayer 10.5 install…
·Hoe AVI -bestanden branden of …
·Hoe je een AVI bestand Split i…
·Hoe om Flash Video te converte…
·Hoe de Windows Media Player Br…
·Hoe je High - Definition diash…
·Hoe kan ik Flash Player Toevoe…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe te Dish Network PVR Bestan…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Embroidery Designs downloaden voo…
·Hoe kan ik Excel SPC Degree Metingen Geb…
·Hoe te lezen PDF- bestanden met Windows …
·Hoe vindt u welke lettertypen ontbreken …
·Hoe kan ik een verwijderde werkblad in E…
·Hoe afdrukken van de inhoud lijst van de…
·Hoe je Nero back-upbestand terugzetten Z…
·Hoe te Missing Songs wissen in iTunes 
·Hoe je Tijdelijk uitschakelen PC Tools A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com