Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe doe ik een Screen Cast ?
Een screencast maakt het voor u mogelijk om digitaal op te nemen wat u op uw eigen computer scherm via een videoscherm - capture proces . Om uw eigen screencast maken, kunt u een programma dat kan worden hetzij gratis of beschikbaar voor aankoop online of via winkels te gebruiken . De meeste van deze programma's kunt u ook een gesproken tekst , wat gunstig is bij het maken van een tutorial , training of instructie video , of enige andere vorm van video-presentatie opnemen . Wat je nodig hebt
Video screen -capturing programma
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download en installeer een screencast of video screen - capture programma zoals Camtasia , iShowU , ScreenFlow of Screenium . Terwijl elk heeft meer specifieke stappen en namen van knoppen gebruikt , deze programma's hebben dezelfde basisfuncties die u toelaten om de activiteiten op uw computerscherm in video formaat. Vertrouwd te maken met de specifieke functies van het geselecteerde programma , zodat u uw script kunt passen voor je screencast ermee . Kopen van 2

Schrijf een script voor je screencast project . Afhankelijk van de precieze aard van de screencast u van plan bent te maken , kunt u een dialoog lijst te maken , een eenvoudige schets of een kogel - documenttype dat u kan begeleiden bij het opnemen van uw screencast . Tenzij je wilt een lange opname te maken , onder meer een handleiding over hoe je wilt beginnen en eindigen elke opname , als goed.
3

Kies de locatie waar u uw screencast zal opnemen . Hoewel je het overal kan doen zonder dat de kwaliteit van uw video-opname , zal de microfoon in staat om ruis vast te leggen tijdens de opname . Als u van plan om live geluid gebruiken tijdens het opnemen , kiest u een locatie waar u het omgevingsgeluid niet zal opnemen .
4

De videoresolutie instellen die u wilt gebruiken voor je screencast . Dit kan in standard-definition ( SD ) formaat, dat een video met een kleine , web - vriendelijke bestandsgrootte produceert , of in high - definition ( HD ) -formaat, dat een groter videobestand dat meer bandbreedte zou vereisen produceert wanneer de gestreamde internet .
5

Configureer de andere instellingen van uw programma, dat meestal onder meer video- overgangseffecten , frame rate , de keuze om al dan niet een live audio tijdens de opname en de keuze om al vast te leggen opnemen of niet opnemen je hele scherm , alleen een deel van je scherm of slechts een bepaald venster op je scherm .
6

Bewerk uw video, zodat je een scherper langdurige beeldmateriaal of fouten die je ontmoet tijdens de opname te verwijderen . Als u een aparte audio-of achtergrondmuziek hebben , dit stadium kunt u nieuwe audio of muziek voor je video opnemen of zelfs de live audio hebt opgenomen met een nieuwe versie te vervangen . Veel programma's bieden ook rechten - vrij achtergrond muziek die u kunt gebruiken voor uw video , als alternatief , kunt u uw eigen favoriete muziek kiezen door het op te nemen in uw opstelling

Export 7 de bewerkte screencast in uw voorkeur . video-bestandsformaat . De meest algemeen gebruikte formaten voor web streaming omvatten MOV , AVI en MP4 .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te Cineform converteren na…
·Hoe te besparen een dvd-film n…
·Hoe maak je een beschermde WMV…
·Hoe te NTSC of PAL Bepaal Vana…
·Hoe te Karaoke Subs invoegen i…
·Hoe te MPG spelen in een Virtu…
·Hoe de kwaliteit Change in Win…
·Hoe maak je een Flash Slidesho…
·Hoe te Ondertitels branden in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Brown Grass veranderen in Groen m…
·Hoe werkt een ODBC Connection Work? 
·Hoe te openen een DOT Uitbreiding 
·Hoe je toestaan ​​Cell Drag & Drop in Ex…
·Hoe maak je een bron pagina opmaken 
·Hoe maak je een Powerpoint Password zoek…
·Hoe te McAfee Security Center voor Micro…
·Hoe te openen Office OLE in AutoCAD 
·Hoe te branden bij lagere snelheden op R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com