Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Wat is het FIFO -codec ?
Een codec ( in dit gebruik , het is kort voor compressie /decompressie ) is een computerprogramma dat kan coderen of decoderen van een digitale datastroom of signaal . Codecs worden gebruikt om de geluids-en videogegevens dat neemt veel schijfruimte op de harde schijf van een pc wanneer niet gecomprimeerd comprimeren en decomprimeren . Codecs worden vaak gebruikt voor applicaties die te maken hebben met video editing , streaming video of audio media , video- conferencing programma's en mediaspelers die gebruik maken . AVI of . WAV en . AIFF soort uitbreidingen van audiobestanden . Codec Functies

Codecs
worden gebruikt om analoge videosignalen om te zetten naar MPEG of AVI- gecomprimeerde videobestanden en WAV en AIFF analoge geluid signalen in gedigitaliseerde geluid of RealAudio bestanden . Audio- bestanden zijn gecomprimeerd in een codec wanneer ze worden opgeslagen , vervolgens uitgepakt door dezelfde codec wanneer ze worden gespeeld . Naast de opgeslagen bestanden , kan codecs streaming media te comprimeren voor live audio -of video-uitzendingen over breedband internetverbindingen .
FIFO Definitie van

FIFO
staat voor First In /First Out . Het is een buffer of codec regeling gebruikt om bestandsoverdracht te minimaliseren op het internet , het maken van streaming live video en radio , alsmede on - demand films en tv-programma's mogelijk . FIFO algoritmen zijn buffers die in een codec die worden gebruikt om geluiden af te spelen en opnemen hen. Een FIFO codec organiseert en manipuleert gegevens tijdens een media- bestand wordt afgespeeld . De FIFO buffers maken 8K monsters van het geluid of video , communiceren met de codec om hun status , zoals het vol of leeg te geven , en registreert de gegevens die ze bemonstering of opnemen terwijl de mediaspeler werkt .

FIFO buffer

Buffers
laten codecs om gegevens sneller te verwerken . Het geheugen algoritme controleert de stroom van gegevens van de modem naar een PC . Receiver De computer kan binnenkomende gegevens in een FIFO -buffer , waarin zij tot het computerprogramma dat wordt gebruikt de gegevens die hij nodig heeft. Op deze manier kan een grote hoeveelheid gegevens worden verzameld uit de modem , en vervolgens gestreamd naar de pc wanneer het programma het gebruik van de codec is er klaar voor .
Hoe het werkt
< br

Codecs > verminderen van de hoeveelheid geheugen die een video-of audiobestand neemt door het comprimeren of coderen . Compressie wordt gedaan door het verwijderen van data ontslagen , wat kan worden gedaan met een verscheidenheid van verschillende types van bestanden van tekst , programma's , afbeeldingen en audio -of video- bestanden , zoals films . De handeling van het coderen van een bestand te comprimeren maakt de bestandsgrootte 100 keer kleiner dan het normaal zou zijn, een 10MB video- bestand kan worden gecomprimeerd tot een 100KB videobestand . Een reden compressie is een waardevol instrument is dat de beperkte omvang betekent dat het duurt niet alleen minder ruimte op de harde schijf , maar het bestand kan sneller ook worden gedownload .
< Br >

Previous: Next:
  Desktop Video
·Windows Media Player buffer Pr…
·Hoe maak je een Media Player G…
·Hoe te kopiëren van een Canon…
·Hoe maak je een audio clip Met…
·PowerDirector Systeemvereisten…
·Problemen met CyberLink PowerC…
·Hoe maak ik een MP4 convertere…
·Hoe te registreren Vermogen IS…
·Hoe krijg ik Windows Media Pla…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe een PDF Aanmelden Adobe 
·Hoe te Slides bewerken in Keynote 
·Hoe te Nieuwsbrieven Met Free Templates 
·Hoe maak je een Citrix PowerFuse Kloon 
·Hoe maak je een MP3 branden op een DVD 
·Hoe maak je een Vergeten SSID op een App…
·AVG niet correct weergegeven in Iconen 
·Hoe echt mensen Animated over Photoshop …
·Hoe kan ik video bestanden te convertere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com