Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een JPEG Advertentie File op Windows
JPEG Zorg staat voor " Joint Photographic Experts Group . " Het is een kleurenbeeld opslagformaat die is ontwikkeld door deze groep te worden gebruikt voor online toepassingen. Het bestand is kleiner in omvang , maar heeft nog steeds een goede , heldere , hoogwaardige uitstraling wanneer bekeken op het scherm . Als je het samenstellen van een advertentie voor online display , is het best om ofwel een GIF ( gammastraling Facility ) of een JPEG-bestand gebruiken . Beide bestandstypen werden ontworpen om de kwaliteit die je zou zien lopen door een billboard na te bootsen , zonder dat ze beslag leggen op de bandbreedte op de website hosting diensten . Wat je nodig hebt Redactionele Afbeelding design en editing programma (zoals Photoshop of Illustrator ) op Powerpoint ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen

Design 1 uw advertentie in een beeldbewerkingsprogramma . U kunt een JPEG-beeld ook maken door te beginnen met een eenvoudige Powerpoint -bestand . Bepaal welke maat je wilt dat uw advertentie-bestand te zijn in inch ( lengte met breedte ) . Eerste Voeg je achtergrond ( een foto om uw reclameboodschap of een effen kleur te vullen ) . Kopen van 2

toe in uw woorden . Gebruik een kleur die contrasteert met de achtergrond optimaal om uw reclame boodschap over te brengen . Kies een lettertype dat past bij de uitstraling van uw advertentie . Bijvoorbeeld , als je verkoopt elegante bruidsjurken , een cursieve , buitensporig manuscript doopvont zou het meest geschikt zijn . Als uw advertentie is leuk en dom , zou een maffe of bubble lettertype werken . Herpositioneren alles zo nodig .
3

Verklein je bestand om te passen op het scherm . JPEG -bestanden worden vaak gebruikt voor web- advertenties , dus je wilt er zeker van dat het is klein genoeg om het scherm te passen , maar toch groot genoeg om u een goede kwaliteit resolutie op te geven . De meeste webbrowsers zijn ontworpen om een maximale beeldsnelheid van ongeveer 800 passen bij 600 pixels of 1024 bij 768 pixels zonder de noodzaak om met het oog op het gehele beeld op het scherm te zien scrollen .
4

Sla je bestand op als een JPEG . In de meeste beeldbewerking programma's , dit is een simpele kwestie van het selecteren van "Opslaan als " op het menu " File " , dan is het opslaan van het bestandstype als "JPEG " of " JPG . " In Adobe Photoshop heb je de mogelijkheid om "Save for Web ", die de JPEG-bestand voor online weergave optimaliseert . In Powerpoint , hoeft u alleen maar te klikken op " Opslaan als" en scroll naar beneden onder " Opslaan als type " om de JPEG-indeling vinden .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je automatisch verwij…
·Hoe maak je een groot letterty…
·HTML e-mail Training 
·Hoe te Squared Getallen Schrij…
·Hoe te Tegel Print Met Adobe I…
·Wat is Adobe Acrobat Distiller…
·Printable Greeting Cards for K…
·Hoe krijg ik Bijgewerkt Kaarte…
·Hoe kan ik Dynamische Adobe Po…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Rijen toevoegen aan een tabel in …
·Veelgestelde vragen voor Sims 2 : Open f…
·Hoe je afbeeldingen groter in Photoshop …
·Hoe Rip & Burn DVD's op een Mac 
·Hoe Web Graphics maken met GIMP 
·Wat is OpenOffice Calc ? 
·Gids voor Auto Recovery 
·Hoe kan ik een adreslabel maken voor ker…
·Hoe maak je een Trial Clear Out van een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com