Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een restaurant Menukaart Maken
Het runnen van een restaurant en het houden van tempo in de sterk concurrerende levensmiddelenbedrijf kan een uitdaging zijn . Restaurant eigenaren moeten alle voordelen die ze kunnen krijgen , niet alleen aan klanten in hun restaurant te brengen , maar om ze te imponeren tijdens hun bezoek . Sfeer , samen met lekker eten en goede service , is belangrijk voor het succes van uw restaurant . Een gemakkelijk af te lezen , kan goed ontworpen menu een lange weg naar het helpen om een ​​vriendelijke , uitnodigende sfeer vast te gaan . Wat je nodig hebt
Desktop publishing software
Printer
Toon Meer Aanwijzingen

Design 1 uw menu . Bepaal welke kleur je wilt en op welk type papier . Wil je een menu die fancy of meer zal zijn down home ? Overweeg categoriseren uw voedsel in algemene rubrieken zoals " Voorgerechten , " " Voorgerechten , " " Desserts " en " drankjes . " Onder andere een speciale sectie van het menu voor de kinderen . Je zou zelfs willen een sectie strikt voor de dagelijkse of wekelijkse specials . Kopen van 2

Neem foto's van enkele van de meest populaire gerechten of uw handtekening gerechten . U wilt de foto's zijn aantrekkelijk en bij voorkeur in kleur .
3

Schrijf beschrijvingen van elk gerecht dat de details over hoe het gerecht gaar is en de belangrijkste ingrediënten geven . Schrijf de beschrijvingen in zo aantrekkelijk een manier als je kunt . U wilt dat de beschrijvingen om uw klanten watertanden .
4

Gebruik een tekstverwerker zoals Microsoft Word of een desktop publishing- programma zoals Microsoft Publisher om het menu samen te stellen . U kunt ook gebruik maken van een gratis desktop publishing programma zoals Serif PagePlus ( zie bronnen ) . Deze programma's kunt u vooraf gedefinieerde menu- templates te gebruiken of uw eigen om eenvoudig tekst toevoegen en plaatst foto's van uw restaurant gerechten . U kunt randen van alle soorten toe te voegen aan uw menu welke manier je wilt een professionele uitstraling , passen de doopvont en regelen uw categorieën levensmiddelen .
5

Sla uw afgewerkte menu als PDF en breng het naar een lokale printer om kopieën van uw menu hebben gedrukt en gelamineerd . De printer zal een aantal ideeën hebben voor papier keuze . Gaan met iets simpels als uw restaurant is fast food of zeer ontspannen . Kies iets geweven in rijkere , donkere kleuren als uw restaurant is classier . Probeer het papier en het ontwerp voor de inrichting van uw restaurant te passen aan het visuele aspect van uw klanten ' eetervaring verbeteren overeenkomen .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een typemachine le…
·Hoe maak je een sjabloon in Pu…
·Microsoft Power Point 2007 Geb…
·Hoe DVD Case Inserts Zorg 
·Photoshop Snelle tips 
·Hoe maak je een gegroepeerd ob…
·Hoe kan ik een document 
·Hoe een Tri - Fold Brochure in…
·Hoe te gebruiken Split Screen …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How to Get Rid van een Keylogger 
·Hoe kan ik World of Warcraft 
·Hoe je witbalans in Photoshop Elements 8…
·Hoe te versturen IM naar Skype Mobile 
·De compatibiliteit van Microsoft Word-do…
·Hoe de Naam van de Spelen in Dolphin 
·Hoe de productcode wijzigen in Microsoft…
·Tips & Tricks voor Adobe Illustrator 10 
·Wat is Photoshop CS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com